Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα Βαλκάνια

kentriki-motosikletes-2-1068x601-1.jpg

Η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού των Βαλκανίων χτυπησε  στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών το οποίο φιλοξενησε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας (Europe Road Racing Championship) που διοργανώνει η Βαλκανική Ένωση Μοτοσυκλέτας-BMU (Balkan Motorcycle Union).

Περισσότεροι από εκατό οδηγοί μοτοσυκλέτας παρουσίασαν «πλούσιο θέαμα» στην μοναδική πίστα των Βαλκανίων. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν ο πρώτος και δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας που έχει προκηρύξει η ΑΜΟΤΟΕ.

«Για ακόμη μια φορά η φιλόξενη πόλη των Σερρών με το θαυμάσιο αυτοκινητοδρόμιο μας φιλοξενεί. Έχουμε την αμέριστη υποστήριξη του Δημάρχου του κ. Χρυσάφη, ο οποίος είναι δίπλα στην ομοσπονδία. Αποδίδω όλη την προσπάθεια της αναβάθμισης του Αυτοκινητοδρομίου σε διεθνές επίπεδο στον ίδιο» είπε στην ΕΡΤ Σερρών η πρόεδρος της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Μαρία Τσεσμελή υπογραμμίζοντας ότι το τριήμερο φιλοξενήθηκαν στις Σέρρες περισσότερα από 2500 άτομα κάτι που αποτελεί μια τονωτική ένεση για την τοπική κοινωνία.

«Για την πίστα του Αυτοκινητοδρομίου υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια αναβάθμισης της κι ένταξης της στο παγκόσμιο καλεντάρι» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία με την ομοσπονδία.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top