Κολύμβηση: «Λάμψη» μεταλλίων από τους Σερραίους στο Ευρωπαϊκό της Πολωνίας

-2ος.jpg

Τέσσερα μετάλλια, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των Σερραίων αθλητών, Νίκου Δαβίτη και Βαγγέλη Καρδάκου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Νέων / Νεανίδων, που διεξάγεται στο Πόζναν της Πολωνίας.

Ο Νίκος Δαβίτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ200 μ. επιφάνεια κι ένα ασημένιο στα 50 μέτρα επιφάνεια.Ο Βαγγέλης Καρδάκος κατέκτησε ένα χάλκινο στα 50 μέτρα διπλά πέδιλα κι ένα χάλκινο με την Εθνική μικτή ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 διπλά πέδιλα.

Ο Νίκος Δαβίτης ετοιμάζεται να πανηγυρίσει ακόμα ένα μετάλλιο αγωνιζόμενος αύριο στον τελικό των 50 μέτρων άπνοια έχοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο στην Ευρώπη. Ο Σερραίος αθλητής θα αγωνιστεί με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100. Οι αθλητές και οι αθλήτριες της εθνικής ομάδας τεχνικής κολύμβησης έχουν κατακτήσει μέχρι τώρα 17 μετάλλια.

«Τα παιδιά πήγαν τέλεια, με εξαιρετικές επιδόσεις και ρεκόρ» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής του τμήματος τεχνικής κολύμβησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκού, Δημήτρης Κόκκινος.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top