Δήμος Σερρών: Mε Μεγάλη επιτυχία το 4ο αντάμωμα των Προβατιανών

-Προβατιανών-6.jpg

Mε Μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουλίου το 4ο αντάμωμα των Προβατιανών στο Προβατά Σερρών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προβατά “Φωτοδότης”.

Tο βράδυ του Σαββάτου αφού συναντήθηκαν οι απανταχού Προβατιανοί στο προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Προβατά την εκδηλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικου Συλλογου “Φωτοδοτης”ενώ χαιρετισμό απήυθυνε ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Προβατά κ.Γιώργος Νικήτας.

Προβατάς Σερρών: Mε Μεγάλη επιτυχία το 4ο αντάμωμα των Προβατιανών

Στην συνέχεια το λόγο πήραν για ένα σύντομο χαιρετισμό ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Τάσος Χατζηβασιλείου καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος οι οποίοι έλκουν την καταγωγή τους από τον Προβατά. Στη συνέχεια ακολούθησε πλούσιο λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα με την εννεαμελή ορχήστρα του Σταύρου Παζαρέντζη.

Παρόντες ήταν ο Βουλευτής κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, η Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος κ. Φωτεινή Αραμπατζή, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, εκπρόσωποι του κ. Κώστα Καραμανλή, η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ. Χρυσάνθη Παλάζη καθώς και διάφορα Πολιτικά στελέχη.

Ρεπορτάζ: Παρασκευή Κωνσταντινίδου

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top