Δήμος Σιντικής: Ξεκίνησε η κοπή δέντρων σε συνεργασία με εργολάβο του ΔΕΔΔΗΕ

1657053908358-224x300-1.jpg

Μετά από τις ενέργειες της Γ.Γ.Π.Π., των Τοπικών Κοινοτήτων και του Δήμου Σιντικής και σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, ξεκίνησε ο εργολάβος το κλάδεμα των ΔΕΝΔΡΩΝ, τα οποία εφάπτονται με τα ηλεκτρικά καλώδια. Η όλη διαδικασία γίνεται παρουσία των προέδρων προκειμένου να υπάρχει καλύτερος συντονισμός με τον εργολάβο, τον οποίο και ευχαριστούμε για την κατανόηση και κάποιες φορές και για την γκρίνια εκ μέρους μας.

Είναι μια εργασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου. Η συμβολή των Αντιδημάρχων, με τους οποίους  η Γ.Γ.Π.Π. και ο αντιστοίχως Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ.Ευστάθιος Ζαπρίδης συνεργάζονται, είναι καθοριστική. Μέχρι τώρα έχει γίνει κλάδεμα σε Σιδηρόκαστρο, Καμαρωτό, Χορτερό, Χαρωπό, Θερμοπηγή, Αμπέλα.

Ταυτόχρονα με την εργολαβία του πράσινου, θα συνεχιστεί το κλάδεμα των δένδρων, το καθάρισμα από τα χόρτα, καθώς και ο καλλωπισμός σε διάφορα παρτέρια.

Τέλος, τονίζεται ιδιαίτερα ο καθαρισμός των οικοπέδων και η λήψη μέτρων πυροπροστασίας της περιουσίας μας και των γύρω μας.

Ο ΔΗΜΟΣ και οι φορείς του πάντα βρίσκονται στη διάθεση του δημότη, ενώ ζητούμενο είναι και η καλόπιστη δική σας συμβολή και παρατήρηση.

Υ.Γ.: Παρακαλούνται οι διανομείς τροφίμων των καταστημάτων εστίασης να διέρχονται με προσοχή από την πλατεία για την αποφυγή ατυχήματος, καθώς υπάρχουν παιδιά.

Με εκτίμηση

Πολιτική Προστασία – Γ.Γ.Π.Π. Δ.Σιντικής

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top