Φώτης Δομουχτσίδης : «Συγχαρητήρια σε όλους για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Ν.Πετρίτσι»

-Ν.ΠΕΤΡΙΤΣΙ-1-768x1024-1.jpg

Υπό έλεγχο τεθηκε  η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιουλίου 2022 σε δασική περιοχή στην ανατολική πλευρά του Νέου Πετριτσίου χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, η οποία επιχείρησε από ξηρά και αέρος με 36 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου οχήματος, 14 οχήματα, 2 Α/Φ και 1 Ε/Π.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Ν.Πετριτσίου Αντώνη Ζλατίντση, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣΙ Παύλο Κορωνίδη και τον Πρόεδρο Ν.Πετριτσίου Γιάννη Παπαπέτρου, ενώ και σήμερα πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή σε επιφυλακή για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Σιντικής τόνισε: «Η άψογη συνεργασία του Δήμου Σιντικής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου με την Πυροσβεστική απέτρεψαν τον κίνδυνο η φωτιά να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους πυροσβέστες μας που επιχείρησαν κάτω από δύσκολες συνθήκες, αλλά και όλους όσοι συνέδραμαν, αιρετούς και υπηρεσιακούς, προκειμένου να σβήσει η φωτιά!

Θέλω επίσης ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους κατοίκους του Νέου Πετριτσίου που συνέδραμαν και αυτοί από την πλευρά τους στην προσπάθειας κατάσβεσης της πυρκαγιάς. Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως όταν υπάρχει ετοιμότητα και συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων, ακόμη και η πιο δύσκολη μάχη μπορεί να κερδηθεί», κατέληξε ο κ.Δομουχτσίδης.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top