Ηλιάνα Τριανταφύλλου: “Ήρθαμε με πατερίτσες και φύγαμε με φτερά”, λέει ο προπονητής της

-αθλητες.jpg

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου η αθλήτρια του ΓΣ ΣΕΡΡΕΣ 93 χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Κ18 της Ιερουσαλήμ σκορπώντας χαρά και αισιοδοξία στους Σερραίους αλλά και στο Πανελλήνιο.

Με άλμα στα 4,05μ. η νεαρή αθλήτρια ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο επί κοντώ. Το χρυσό μετάλλιο της Ηλιάνας είναι το πρώτο το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στη συγκεκριμένη διοργάνωση και παράλληλα συνέχισε την μεγάλη παράδοση της χώρας μας στο αγώνισμα που μας έχει χαρίσει πολλές διακρίσεις τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.

Στη σύντομη τηλεφωνική ομιλία που είχαμε με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Σάββα Κεφαλίδη και την αθλήτρια η χαρά και ο ενθουσιασμός τους είναι εμφανής. Η χρονιά ήταν δύσκολη για τη νεαρή Ηλιάνα και όπως είπε ο προπονητής της «Ήρθαμε με πατερίτσες και φύγαμε με φτερά. Ήταν ο στόχος της χρονιάς και τον πετύχαμε. »

Ο επόμενος στόχος είναι Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από τις 1-7 Αυγούστου στο Κάλι της Κολομβίας
Η Ηλιάνα ρίχτηκε με αποφασιστικότητα στη μάχη των αγώνων από την πρώτη στιγμή και τα κατάφερε με την μαχητικότητα της και τις συνεχείς και σκληρές της προπονήσεις. Οι γονείς της όπως είναι φυσικό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top