Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Δάμπαλη & Καραμανίδου του Πανσερραϊκού το χρυσό στο Ντουέτο – Πρωτιά Δάμπαλη και στις Φιγούρες

-ντουετο-Δαμπαλη-Καραμανίδου-701x467-1.jpeg

Τα κορίτσια του Πανσερραϊκού, Θάλεια Δάμπαλη / Εστέλλα Καραμανίδου, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον πρώτο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α’, αυτόν του Ελεύθερου Ντουέτου, το μεσημέρι του Σαββάτου (9/7) στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά. Η αυλαία της διοργάνωσης είχε ανοίξει από την Παρασκευή με τις Φιγούρες, όπου πρώτευσε η Θάλεια Δάμπαλη του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά:

Με βαθμολογία 75,0350 β. ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Ελεύθερο Ντουέτο οι Θάλεια Δάμπαλη / Εστέλλα Καραμανίδου (Πανσερραϊκός). Τα άλλα δύο μετάλλια κατέκτησαν κορίτσια του Νηρέα Χαλανδρίου, ανεβαίνοντας στο δεύτερο και τρίτο σκαλί του βάθρου αντίστοιχα. Συγκεκριμένα ασημένιο κατέκτησαν οι Βασιλική Θάνου / Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη με 74,8612 β. καιτο χάλκινο οι Δέσποινα Πέντζα / Σοφία Ρηγάκου (αναπλ. Ζωή Κωστοπούλου) με 74,1063 β.

Χρυσή στις Φιγούρες η Δάμπαλη

Στις Φιγούρες, την πρώτη θέση πήρε η Θάλεια Δάμπαλη (Πανσερραϊκός) με 77,0053 β., τη δεύτερη η Βασιλική Θάνου (Νηρέας Χαλανδρίου) με 76,7500 β. και την 3η η Εστέλλα Καραμανίδου (Πανσερραϊκός) με 76,2684 β.

Χρυσό & χάλκινο στο Σόλο

Στον τελικό του Σόλο η Θάλεια Δάμπαλη του Πανσερραϊκού πρώτευσε με 75,7192 β., δεύτερη ήταν η Μαρίνα Βάγκε του ΚΟΗ με 75,4372 β. και τρίτη η Εστέλλα Καραμανίδου του Πανσερραϊκού με 74,4842 β.

3ος ο Πανσερραϊκός στην βαθμολογία συλλόγων

Στην 3η θέση της Γενικής Βαθμολογίας των συλλόγων ο Πανσερραϊκός με 82 βαθμούς. Η ομάδα του Ηρακλείου πρώτευσε με 93 βαθμούς, έναν μόλις μπροστά από τον Νηρέα Χαλανδρίου (με τον οποίο έδωσε τη μάχη για το τρόπαιο), που είναι 2ος καθώς συγκέντρωσε 92 βαθμούς. 

https://www.anexartitos.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top