Δήμος Σιντικής: Ο Φώτης Δομουχτσίδης βράβευσε τη «χρυσή» Ηλιάνα Τριανταφύλλου! Τιμή από τον Πρόεδρο της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ και στον Σάββα Κεφαλίδη!

-ΗΛ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ-Σ.ΚΕΦΑΛΙΔΗ-1024x461-1.jpg

Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης βράβευσε το «χρυσό» κορίτσι του άλματος επί κοντώ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, που διεξήχθη στην Ιερουσαλήμ Ηλιάνα Τριανταφύλλου. Σε μία λιτή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σιδηροκάστρου, ο κ.Δομουχτσίδης επιβράβευσε το «δικό μας» κορίτσι από την Κερκίνη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανευρωπαϊκό και την προσπάθεια που καταβάλλουν η ίδια, ο προπονητής της και η οικογένειά της όλα αυτά τα χρόνια.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σιντικής συνεχάρη την Ηλιάνα και τον Προπονητή της, ευχαριστώντας τους παράλληλα, καθώς όπως είπε «με την επιτυχία σας μας συγκινήσατε και μας γεμίσατε με περηφάνια. Ο Δήμος Σιντικής θα είναι στο πλευρό της Ηλιάνας, σε οποιαδήποτε προσπάθεια μπορεί να βοηθήσει», κατέληξε ο κ.Δομουχτσίδης.

Από την πλευρά της η 17χρονη αθλήτρια ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σιντικής για την τιμή που της επιφύλαξε, σημειώνοντας ότι είναι χαρούμενη που βραβεύεται από τον δήμο της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κολομβία.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ Άρης Παπαδόπουλος βράβευσε και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Σάββα Κεφαλίδη, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη συμβολή του ιδίου στην μεγάλη επιτυχία της Ηλιάνας. Ο κ.Κεφαλίδης ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε τον Δήμο Σιντικής, καθώς όπως είπε, είναι η πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα που βραβεύεται από Δήμο, κάτι που αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον ίδιο.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top