Πανσερραϊκός μπάσκετ : Στις 23/8 η παρουσίαση της νέας ομάδας και η έναρξη της προετοιμασίας

-2022-1-701x735-1.jpg

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ:

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ ξεκίνησε.

Η συνεργασία των σερραϊκών ομάδων προχωρά ενισχυμένη και με τις εμπειρίες που αποκόμισε από την πρώτη πετυχημένη αγωνιστική χρονιά του εγχειρήματος, όπου ευοδώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι στόχοι που είχαν θέσει οι εμπνευστές του εγχειρήματος Παναγιώτου Τάσος (Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός) και Βέρρος Κωνσταντίνος (Πρόεδρος της ΑΕΣ)  

Η διοίκηση νωρίτερα από κάθε άλλη φορά έχει ενισχύσει την ομάδα σε όλες τις θέσεις, με βάσει τις καινοτομίες που εισήγαγε η ΕΟΚ και θα την παρουσιάσει επίσημα στις 23 Αυγούστου 2022 ταυτόχρονα με την έναρξη της προετοιμασίας για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Την εβδομάδα αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο, οι αθλητές της ομάδας θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο, ενώ θα πραγματοποιηθούν και οι πρώτες προπονήσεις στο ΔΑΚ Σερρών.

Η έναρξη του Πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου 2022

Στον 4ο όμιλο που αγωνίζεται ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ θα έχει αντιπάλους

4οςόμιλος (11 ομάδες)

 1. Γέφυρα
 2. Λεύκιππος Ξάνθης
 3. Μαχητές Πεύκων.
 4. Μακεδονικός
 5. Ευκαρπία
 6. Ερμής Λαγκαδά
 7. Πανσερραϊκός
 8. Πολύγυρος
 9. ΧΑΝΘ
 10. ΔΕΚΑ
 11. Σταυρούπολη

Στη λίγκα της Β’ Εθνικής αγωνίζονται 46 σύλλογοι οι οποίοι μοιράστηκαν σε 4 ομίλους. Από αυτούς, μόνο οι 4 θα ανέβουν στο επίπεδο της Α2 Ανδρών μετά τη σεζόν ενώ συνολικά θα υποβιβαστούν 14 εξ αυτών στηΓΕθνική.

https://www.anexartitos.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top