Δήμος Σιντικής : Έναρξη της Ακαδημίας Ρούπελ Σιδηροκάστρου

roupel-akadhmia-serrespost-1.jpg

Η Ακαδημία του Συλλόγου του Ρούπελ  ξεκινάει την Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου με χαμόγελα και πολλή όρεξη απευθύνοντας κάλεσμα σε όλα τα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-14 ετών, που επιθυμούν να γνωρίσουν τον “κόσμο” του μπάσκετ.

Μετά τον μήνα της μεταβατικής περιόδου, που κύλησε με τον καλύτερο τρόπο οι διακοπές φτάνουν στο τέλος τους και κάπως έτσι ξεκινάει η φθινοπωρινή και η αθλητική περίοδος 2022-23, που σηματοδοτεί και την επιστροφή στις προπονήσεις.

Με υπεύθυνο και προπονητή όλων των προαγωνιστικών τμημάτων τον 23χρονο Σιδηροκαστρινό αθλητή της ομάδας και απόφοιτο του ΤΕΦΑΑ Σερρών, Θοδωρή Δαλαγκόζη και με συνεργάτη του τον επίσης 23χρονο Σιδηροκαστρινό και αθλητή του Συλλόγου Χρήστο Δαμιανάκο, το Ρούπελ επιθυμεί να επαναφέρει τα παιδιά στην καλαθοσφαίριση και να τα κάνει να αγαπήσουν το άθλημα. Πρόκειται για δυο παιδιά, που πέτυχαν σημαντικά πράγματα ως συμπαίχτες σε όλα τα ηλικιακά τμήματα του Ρούπελ και πλέον θα είναι συμπαίχτες και στην Γ’ Εθνική.

Σας περιμένουνε στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου !!

Για πληροφορίες & εγγραφές: 6939414619

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top