Σέρρες : 27/8 Έρχεται το Lailias Night Trail 17Km 2022

.jpeg

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές του νυχτερινού δρόμου των 17χλμ,  lailias mounting running, αυτό το Σάββατο 27/08 αποχαιρετούμε μαζί το καλοκαίρι, ζώντας μια μοναδική εμπειρία νυχτερινού τρεξίματος στον πανέμορφο Λαϊλιά!

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 100 (102 συγκεκριμένα) και έχουν ήδη λήξει, από το περασμένο Σάββατο 20/8. Όπως τονίζεται δεν θα γίνουν δεκτές νέες εγγραφές.  

Ακολουθούν μερικές σημαντικές υπομνήσεις πριν τη διοργάνωση:

Ο αγώνας έχει αφετηρία και τερματισμό το Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαϊλια Σερρών σε υψόμετρο 1600 περίπου μέτρων.

  • Η γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 19:00 μ.μ.
  • Ώρα εκκίνησης: 20:30

Υποχρεωτικός εξοπλισμός

Οι αθλητές υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους κατά τη διάρκεια του αγώνα φακό κεφαλής, εφεδρικές μπαταρίες, κινητό τηλέφωνο και σφυρίχτρα. (Όσοι δεν διαθέτουν φακό κεφαλής, ο οποίος είναι απαραίτητος για τη συμμετοχή στον αγώνα, θα μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους πριν την έναρξη, για να τον χρησιμοποιήσουν στη διαδρομή.)

Σταθμοί ελέγχου

Θα υπάρχουν τρεις (3) σταθμοί ελέγχου όπου οι δρομείς είναι υποχρεωμένοι να καταγραφούν από τους κριτές. Όποιος αθλητής δεν περάσει έστω κι από έναν σταθμό ελέγχου η συμμετοχή του στον αγώνα θεωρείται άκυρη. Επίσης, θα υπάρχει σημείο αποκλεισμού το ποιο ορίστηκε για την ασφάλεια των ίδιων των αθλητών και για την εύρυθμη διεξαγωγή του αγώνα.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν τρεις (3) σταθμοί τροφοδοσίας.

https://www.anexartitos.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top