Σέρρες : Διακινητής με κλεμμένο όχημα συγκρούστηκε με περιπολικό

lhvb.jpg

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο αλλοδαπών ανδρών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για διακίνηση μη νόμιμων αλλοδαπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το thestival.gr, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη προχθές (24 Αυγούστου 2022) το βράδυ σε περιοχή του δήμου Εμμανουήλ Παππά Σερρών, ένας 33χρονος από τη Συρία καθώς διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε όχημα 7 Σύρους, 18 έως 37 ετών και έναν 6χρονο και 4 γυναίκες από τη Συρία, μία 32χρονη, την 2χρονη και την 9χρονη κόρης της και μία 20χρονη, με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ο ανωτέρω κατά την προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο, συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα στο οποίο προκάλεσε υλικές ζημιές και στη συνέχεια προσέκρουσε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα ένας από τους επιβάτες του οχήματος να τραυματισθεί ελαφρά και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο Σερρών, από όπου εξήλθε.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι, το όχημα που χρησιμοποιούσε είχε κλαπεί την προηγούμενη ημέρα από περιοχή της Αττικής.=

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη προχθες (24 Αυγούστου 2022) το βράδυ σε περιοχή του δήμου Σερρών, ένας 38χρονος Ιρακινός καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε όχημα 3 αλλοδαπές γυναίκες 25 έως 27 ετών , 4 αλλοδαπούς άνδρες, 21 έως 28 ετών και 2 ανήλικους αλλοδαπούς 13 και 17 ετών, με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι ανωτέρω συλληφθέντες, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε δε διέθεταν νόμιμη άδεια ικανότητας οδήγησης, κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς της πρώτης περίπτωσης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Σερρών, ενώ ο συλληφθείς της δεύτερης περίπτωσης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top