Δήμος Βισαλτίας : Χιλιάδες κόσμου τίμησε τις εκδηλώσεις του 40ου Φεστιβάλ Πολιτισμού «Γερακίνεια 2022»

a-247-1024x684-1.jpg

Πάνω από 10.000 κόσμου επισκέφθηκαν την Νιγρίτα κατά τη διάρκεια των εξαήμερων εκδηλώσεων του 40ου Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2022» που διοργάνωσε ο Δήμος Βισαλτίας και το ΔΗΚΚΠΠΠΑ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης) και του Υπουργείου Πολιτισμού. Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3 και η ΕΡΤ Σερρών.

Αποθεώθηκε ο Στέλιος Ρόκκος από χιλιάδες θαυμαστές

Με μία μεγαλειώδη συναυλία με τον Στέλιο Ρόκκο, ολοκληρώθηκε το 40ο Φεστιβάλ Πολιτισμού «Γερακίνεια 2022», το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου. Η Νιγρίτα “πλημμύρισε” από το κοινό, που θέλησε να παρακολουθήσει τον καταξιωμένο καλλιτέχνη. Πάνω από 5.000 θεατές βρέθηκαν από νωρίς στο κέντρο της Νιγρίτας, για να απολαύσουν μία ξεχωριστή βραδιά από τον αγαπημένο καλλιτέχνη. Ο Στέλιος Ρόκκος με το που ανέβηκε στο stage, δεν έκρυψε την συγκίνησή του από την ανταπόκριση και το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχθηκε από όσους, μικρούς και μεγάλους, βρέθηκαν κοντά του και τραγούδησαν μαζί του.

Η «Φλόγα της Αγάπης» στην πόλη της Νιγρίτας

Νωρίτερα το βράδυ του Σαββάτο, η Νιγρίτα υποδέχθηκε την «Φλόγα της Αγάπης» στο πλαίσιο της 20ης Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών. Λαμπαδηδρόμοι, από όλους τους συλλόγους του Δήμου Βισαλτίας που διατηρούν τράπεζα αίματος, μετέφεραν την φλόγα με την οποία ο Δήμαρχος Βισαλτίας  άναψε τον βωμό που στήθηκε συμβολικά στην κεντρική πλατεία της Νιγρίτας.

Ενθουσίασε το κοινό της Βισαλτίας ο ΣΤΑΝ Αντιπαριώτης

Γεμάτο από τραγούδι, χορό, καλή διάθεση και φυσικά πολύ κόσμο ήταν  το βράδυ της Παρασκευής. Ο δημοφιλής παριανός καλλιτέχνης ΣΤΑΝ Αντιπαριώτης ενθουσίασε το κοινό, ερμηνεύοντας δικές του μεγάλες επιτυχίες αλλά και από άλλους καλλιτέχνες, έδωσε τον παλμό και ο κόσμος τραγουδούσε μαζί του.

«Τα παραμύθια της Γερακίνας»

Το απόγευμα της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου ήταν αφιερωμένο στα παιδιά. Με φόντο το πηγάδι της Γερακίνας, η Πηνελόπη Καλαμπαλίκα, η Ελένη Τσιπλάκη και ο Σάκης Πεχλιβανίδης αφηγήθηκα τα «παραμύθια της Γερακίνας». Με αμείωτο ενδιαφέρον τα παιδιά άκουγαν τις αφηγήσεις και πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top