Δήμος Βισαλτιας : Δωρεάν στα ΚΔΑΠ τα παιδιά που αποκλείστηκαν με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών

-LOGO-768x768-1.jpg

Οι εξελίξεις που σημειώθηκαν και φέτος, σε ό,τι αφορά στο θέμα του αποκλεισμού χιλιάδων παιδιών από τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης στα τμήματα των ΚΔΑΠ, είναι τέτοιες που επιβάλλουν, με τον πιο επιτακτικό τρόπο, τη διευκόλυνση των μητέρων σε οικογενειακό και εργασιακό επίπεδο.

Κατανοώντας τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν και φιλοδοξώντας να καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο οι ανάγκες των οικογενειών που εμπιστεύτηκαν και επέλεξαν και φέτος τις δημοτικές δομές ΚΔΑΠ, μετά από πρόταση του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βισαλτίας, κ. Θωμά Μπακαλούδη, την σύμφωνη γνώμη και στήριξη του Δημάρχου, κ. Αθανάσιου Μασλαρινού θα εξυπηρετηθούν οι μητέρες που ενώ διέθεταν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών δεν πήραν voucher, φιλοξενώντας δωρεάν τα παιδιά τους στις δομές του Δήμου Βισαλτίας.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και μέριμνας, η  Κ.Ε.ΔΗ.Β, για την περίοδο 2022-2023 θα δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν δωρεάν σε ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά, αθλητικά και ψυχαγωγικά προγράμματα, με την καθοδήγηση και την  αρωγή των εξειδικευμένων εκπαιδευτών και εμψυχωτών στις 7 δομές ΚΔΑΠ του Δήμου Βισαλτίας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top