Δήμος Ηράκλειας : «Μαϊμού» μοναχές εξαπατούν πολίτες στο πανηγύρι της Σκοτούσσας

maimous-1.webp

Την προσοχή των πιστών εφιστά ο Μητροπολίτης Μακάριος καθώς το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνει η παρουσία γυναικών οι οποίες ντυμένες με μαύρα ρούχα που μοιάζουν με αυτά που φορούν οι καλόγριες κυκλοφορούν σε λαϊκές και πανηγύρια.

Πληθαίνει η παρουσία γυναικών, οι οποίες ντυμένες με μαύρα ρούχα που μοιάζουν με αυτά που φορούν οι μοναχές κυκλοφορούν στην λαϊκή αγορά των Σερρών, στο πανηγύρι της Σκοτούσσας καθώς και σε άλλα σημεία του νομού.

Μάλιστα επικαλούμενες το θρησκευτικό αίσθημα των πιστών δεν είναι λίγες οι φορές που κατορθώνουν να ξεγελάσουν τους πολίτες και τους αποσπούν χρήματα πουλώντας τους εικόνες. Ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος εφιστά την προσοχή του κόσμου μιλώντας στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ και στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ με την Ελένη Μωραΐτη καθώς όπως τονίζει χαρακτηριστικά για κάποιους η εκμετάλλευση είναι επάγγελμα, αναφερόμενος στις ψευτοκαλογριές.
Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη οι επιτήδειες κυκλοφορούν οργανωμένα και τονίζει ότι τις Αγιογραφημένες εικόνες θα τις βρούνε οι πιστοί στις εκκλησίες και τα μοναστήρια ξεκαθαρίζει ο κ. κ.Μακάριος

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top