Δήμος Σερρών : Συνεδριάζει η επιτροπή διαβούλευσης

-επιτροπη-διαβουλευσης-768x373-1.jpg

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 με ώρα έναρξης 14:00 μ.μ. στο Κινηματοθέατρο ΑΣΤΕΡΙΑ (ΔΗΠΕΘΕ) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση και έκφραση γνώμης επί του φακέλου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δραστηριότητα της εταιρείας ΚΡΙ- ΚΡΙ Α.Ε. ”Μηχανολογικός εκσυγχρονισμός (νέα γραμμή παραγωγής μη γαλακτοκομικών προϊόντων Vegan, μηχανολογικός εκσυγχρονισμός και εγκατάσταση ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους στη μονάδα παραγωγής βιοαερίου, εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων συνολικής ισχύος 3 MW) την αύξηση δυναμικότητας παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, την επέκταση του γηπέδου της βιομηχανίας λόγω προσθήκης νέων αγροτεμαχίων, την κτιριακή επέκταση, τη δυνατότητα επεξεργασίας ορού γάλακτος από δραστηριότητες τρίτων και την ανόρυξη δύο νέων γεωτρήσεων στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας επεξεργασίας γάλακτος προς παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων και παγωτών της εταιρείας ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε.’’»

2ο ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση και έκφραση γνώμης επί του φακέλου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο: «Κατασκευή νέας γέφυρας «Τσέλιου» και προσαρμογή στην υφιστάμενη κατάσταση των οδικών κόμβων» εντός του αστικού ιστού της πόλης Σερρών Δ. Σερρών ΠΕ Σερρών ΠΚΜ.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την αμέσως επόμενη ημέρα (20-9-2022 ημέρα Τρίτη) στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top