Δήμος Σερρών : Συνάντηση Χρυσαφη με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΜΜΕΛΕΙΑΣ

140f23040038d34f840b3bb9672ae194_L.jpg

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας των Ελληνίδων Κυριών «Η ΕΜΜΕΛΕΙΑ».

Στη συνάντηση παρέστησαν η επανεκλεγείσα Πρόεδρος της ΕΜΜΕΛΕΙΑΣ Δουκαίνη Ζαπριάνου, η Γενική Γραμματέας Χριστίνα Χατζηνταή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ελισάβετ Μωυσιάδου, Χρύσα Αραπάκη, Μαρία Νικηφορίδου και Νανά Ιωαννίδου.

Ο Δήμαρχος Σερρών συνεχάρη θερμά τον Σύλλογο για την εθελοντική προσφορά και το έργο του στην τοπική κοινωνία μέσω των φιλανθρωπικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που αναπτύσσει αλλά και της σημαντικής δράσης της Οικοκυρικής Σχολής.

Ο κ.Χρυσάφης ευχήθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο να συνεχίσει και να ενισχύσει περαιτέρω τις αξιόλογες και ωφέλιμες δράσεις του ιστορικού Συλλόγου, ενώ διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα αρωγός στο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο της ΕΜΜΕΛΕΙΑΣ.

Από την πλευρά της, η κυρία Ζαπριάνου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σερρών για τη στήριξη του Συλλόγου και παρουσίασε τα σχέδια εμπλουτισμού του δράσεων της ΕΜΜΕΛΕΙΑΣ.

Στο τέλος της συνάντησης, οι Κυρίες της ΕΜΜΕΛΕΙΑΣ προσέφεραν στον Δήμαρχο το ιστορικό αφιέρωμα «ΕΜΜΕΛΕΙΑ, ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΣΕΡΡΩΝ», όπου καταγράφεται η ιστορική διαδρομή του Συλλόγου από το 1895 μέχρι σήμερα.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top