Επιμελητήριο Σερρών : Πρόσκληση συμμετοχής σε επιχειρηματική έκθεση Blagoevgrad της Βουλγαρίας

epimelitirio-serrwn-e-vima-696x335-1.jpg

Το Επιμελητήριο Σερρών προσκαλεί σερραϊκές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροτοδιατροφικό τομέα, στις κατασκευές και στον τουρισμό, να συμμετάσχουν σε επιχειρηματική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο  Blagoevgrad της Βουλγαρίας , το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022. 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της υλοποίησης του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ με τον τίτλο “STRENGTHEN”. Επιχειρηματική αποστολή θα βρεθεί στη γειτονική χώρα στις 14-15 Οκτωβρίου προκειμένου να πραγματοποιηθούν Β2Β συναντήσεις την πρώτη ημέρα και να συμμετάσχει στην έκθεση ,τη δεύτερη μέρα.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους στη γείτονα και παράλληλα να ανοίξουν διαύλους επικοινωνίας για μελλοντικές συνεργασίες. 

Το Επιμελητήριο Σερρών στηρίζει κάθε προσπάθεια για εξωστρέφεια και ανάδειξη των προϊόντων και υπηρεσιών των επιχειρήσεων- μελών του και σ’ αυτό το πλαίσιο καλύπτει το κόστος συμμετοχής. 

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο email eves@eves.gr και στο τηλέφωνο 2321099744 έως την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top