Σέρρες : Κ. Γιαννόπουλος – Το νέο κολυμβητήριο θα φέρει μεγάλες διοργανώσεις

watermarked-προεδρος-ομοσπονδίας-κολυμβησης-1.jpg-στο-δημαρχείο-1068x801-1.jpg

Νέα δεδομένα δημιουργούνται για τον υγρό στίβο στις Σέρρες με την κατασκευή του νέου πρότυπου βιοκλιματικού Κλειστού Κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, αλλά και το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου συνεργασίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας με το Δήμο Σερρών.

Αυτά τα δύο σημαντικά θέματα αλλά και η συνεργασία για τη διεκδίκηση και φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, με τον πρόεδρο της ΚΟΕ Κυριάκο Γιαννόπουλο, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη των Σερρών.

Ο κ. Γιαννόπουλος συνοδευόμενος από τον Β’ Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, Σερραίο στην καταγωγή, Γιάννη Νάτσιο και τον Υπεύθυνο Κολύμβησης της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας της ΚΟΕ και αρχηγό των τμημάτων του υγρού στίβου – Έφορο κολύμβησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Ζήση Γκράτσιο, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το χώρο που θα κατασκευαστεί το νέο κολυμβητήριο στην ομόνοια αλλά και το κλειστό κολυμβητήριο Σερρών στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους των συλλόγων και στη συνάντηση παρέστη και ο υπεύθυνος κολύμβησης του Συλλόγου ΣΙΡΙΣ, Σπύρος Καλαμπαλίκας.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ενέργειες που έχετε κάνει ώστε το όνειρο της πόλης να γίνει πραγματικότητα με την κατασκευή του νέου Κολυμβητηρίου. Ένα κολυμβητήριο, το οποίο θα συμβάλλει καθοριστικά στη συνέχιση και ενίσχυση της μεγάλης παράδοσης που έχουν οι Σέρρες σε μεγάλους αθλητές και ομάδες του υγρού στίβου αλλά και στην προσέλκυση μεγάλων διεθνών διοργανώσεων. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ξεκινάμε μία καινούργια περίοδος συνεργασίας που θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών», είπε ο κ. Γιαννόπουλος ευχαριστώντας τον κ. Χρυσάφη για την υποδοχή στο Δημαρχείο της πόλης.

Ο Δήμαρχος Σερρών  Αλέξανδρος Χρυσάφης επεσήμανε: «Είχαμε μία πολύ εποικοδομητική και ζεστή συνομιλία για όλα τα θέματα του υγρού στίβου. Συζητήσαμε για τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για τον υγρό στίβο των Σερρών με τη δημιουργία του νέου Βιοκλιματικού Κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του υφιστάμενου Κολυμβητηρίου στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων. Χαίρομαι πραγματικά γιατί η συζήτηση μας επικεντρώθηκε στις συνέργειες και στις δράσεις που μπορούμε να αναπτύξουμε για τη διεκδίκηση και φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων του υγρού στίβου στην πόλη μας. Στις Σέρρες αγαπάμε το κολυμβητήριο και έχουμε μακρά παράδοση στον υγρό στίβο. Με τις νέες υποδομές και τέτοιες συμμαχίες το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό».

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top