Σέρρες – Πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΒΥΕ

obye_serrespost-696x463-1.jpg

Ο Σύνδεσμος Θερμοϋδραυλικών Ν. Σερρών φιλοξένησε στις Σέρρες, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος (ΟΒΥΕ), στο πλαίσιο της υλοποίησης της τακτικής συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Οι εργασίες της συνεδρίασης έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο Philippos XENIA Hotel όπου σημειώθηκε μαζική συμμετοχή και εξετάστηκαν μείζονα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου Θερμουδραυλικών Σερρών Χρύσανθος Φωτιάδης.
Όπως δήλωσε στην κάμερα του serrespost.gr o Πρόεδρος της ΟΒΥΕ Δημήτρης Βαργιάμης, , από τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα που θα καθορίσουν τις κινήσεις της Ομοσπονδίας πανελλαδικά.

Ακολούθησε γεύμα παρουσία των μελών και επίσημων προσκεκλημένων του τόπου, στο εστιατόριο «ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ». Παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος και ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΣ Μάκης Τενεκετζής.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top