Σέρρες : 2ο Περιφερειακό Camp Επίλεκτων Αθλητών Β.Ελλάδος Χάντμπολ U14

handball_serrespost-696x522-1.jpg

Η πόλη των Σερρών ετοιμάζεται να φιλοξενήσει άλλη μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Πρόκειται για το 2ο Περιφερειακό Camp Επίλεκτων Αθλητριών – Αθλητών Βορείου Ελλάδος Χάντμπολ U14 (Γεν 2008 και 2009), το οποίο θα φιλοξενηθεί από την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022 έως και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 στο ΔΑΚ Σερρών, στο πλαίσιο του ετήσιου σχεδιασμού της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ.

Στο Camp, το οποίο εντάσσεται στο πρωτοποριακό πρόγραμμα ανάπτυξης που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ομοσπονδία του Χάντμπολ, θα λάβουν μέρος περίπου 110 αθλήτριες και αθλητές από τη Βόρεια Ελλάδα (Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης), ενώ παράλληλα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ατομική αξιολόγηση, αλλά και θεωρία, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω βιντεοπροβολών από τους τεχνικούς συμβούλους της ΕΑΠ/ΟΧΕ.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο των Σερρών θα «παρελάσουν» όλα τα ταλέντα, τα οποία αποτελούν το μέλλον του αθλήματος και «αυριανά» στελέχη της Εθνικής μας ομάδας.
Αρωγός της διοργάνωσης της ΕΑΠ/ΟΧΕ είναι ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών, καθώς και η ομάδα Χάντμπολ του Πανσερραϊκού.

Η είσοδος στους θεατές είναι ελεύθερη και δωρεάν, ενώ το camp θα μεταδοθεί και τις τρεις ημέρες σε livestreaming μέσα από το κανάλι του serrespost.gr στο youtube (https://youtube.com/channel/UCM181grQQPh87GSvsB-9BmQ).

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top