Π.Ε Σερρών : Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων με τον Αντιπεριφερειάρχη

-σπυροπουλος.jpg

Αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αναστάσιο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, τη Γενική Γραμματέα Ελπίδα ΖΑΓΟΡΑ και τον Ταμία Κων/νο ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ πραγματοποίησε επίσκεψη-συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σερρών κ. Παναγιώτη ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους της Δ.Α. Σερρών, σε ορισμένα εκ των οποίων με τη θετική θεσμική παρέμβαση και αρωγή του κ. Αντιπεριφερειάρχη έχουν ήδη δρομολογηθεί και είναι θέμα χρόνου η οριστική διευθέτηση τους.

Καταρχάς, ευχαριστήσαμε θερμά τον κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ για την τάχιστη ανταπόκριση του αιτήματος της Ένωσης μας για την πραγματοποίηση της συνάντησης και τη στήριξη του αστυνομικού προσωπικού κατά την περίοδο της πανδημίας με τη διάθεση ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναλώσιμων ειδών και υγειονομικού υλικού για την προστασία των συναδέλφων μας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Επίσης, ενημερωθήκαμε εκτενώς για την οριστική διευθέτηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος κτηρίου της Λέσχης Αστυνομίας Σερρών, παραχώρηση του στη Δ.Α. Σερρών και την επικείμενη ανακαίνιση του, λύση η οποία επετεύχθη έπειτα από ενέργειες του κ. Αντιπεριφερειάρχη και του Υπουργού Μεταφορών & Υποδομών κ. Κώστα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, το οποίο αποτελούσε πρόβλημα που λίμναζε για πάρα πολλά χρόνια και αναδείξαμε εξ΄αρχής ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Τέλος, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, όντας και ο ίδιος παιδί Αστυνομικού και αναγνωρίζοντας του την ιδιαίτερη ευαισθησία του για το επάγγελμα μας, εξήρε για ακόμη μια φορά το δύσκολο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία αντιλαμβανόμενος τις αντίξοες συνθήκες και τους κινδύνους που διατρέχουν οι συνάδελφοι μας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, τονίζοντας επίσης ότι θα βρίσκεται στο πλευρό μας για την παροχή οιασδήποτε βοήθειας για την απάλειψη ενδεχόμενων προβλημάτων και ανακυψασών δυσχερειών του επιτελούμενου λειτουργήματος μας, καθώς απώτερος σκοπός όλων είναι η προστασία του κοινωνικού συνόλου, των πολιτών και της περιουσίας αυτών.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top