Δήμος Σιντικής : Σεμινάριο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

-χαμογελο-του-παιδιου-725x1024-1.jpg

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την Υγεία και την Προστασία των Παιδιών II (Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection ΙΙ) – INTERSYC II», πραγματοποιεί, Σεμινάριο Ενημέρωσης για δημόσιους λειτουργούς και εκπρόσωπους φορέων (Αστυνομία, Κοινωνικές Υπηρεσίες, Σχολικές μονάδες κλπ) για τις «Καλές πρακτικές διαχείρισης περιστατικών εξαφάνισης ανηλίκων και ενηλίκων», τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 και της Εθνικής Γραμμής για τους Αγνοούμενους Ενήλικες 1017, τις οποίες λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  24/7, 365 ημέρες με εξειδικευμένους ψυχολόγους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 10.00 π.μ. – 13:00 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Μεγάρου Σιδηροκάστρου (Ελευθερίου Βενιζέλου 34) και  τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Σιντικής.

Στόχος του εν λόγω Σεμιναρίου αποτελεί αφενός η ενημέρωση των εκπροσώπων των δημόσιων φορέων για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 και της Εθνικής Γραμμής για τους Αγνοούμενους Ενήλικες 1017, με σκοπό την αξιοποίηση της από όσο το δυνατόν περισσότερους κρατικούς φορείς και την βελτιστοποίηση της συνεργασίας τους με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αφετέρου η μεταφορά τεχνογνωσίας στους παρευρισκομένους για την διαχείριση περιστατικών εξαφάνισης ανηλίκων και ενηλίκων με την χρήση εργαλείων όπως το Missing Alert App.

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το Δελτίο Τύπου με την αφίσα:Το Χαμόγελο του Παιδιού-Σεμινάριο για τις Εξαφανίσεις – Δήμος Θεσσαλονίκ…[1632]Χαμόγελο του παιδιου

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top