19η Γιορτή Τσίπουρου & Ελιάς Τερπνής

giorth-tsipourou-serrespost1-696x563-1.png

Μετά από απουσία δύο ετών, λόγω covid, επανέρχεται η καθιερωμένη Γιορτή Τσίπουρου Τερπνής εμπλουτισμένη φέτος και με ελιές Τερπνής, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 από τις 11 το πρωί στο χώρο μπροστά από το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας Κλεάνθους 57, (Πλατεία Μικρασιατικού & Θρακικού Ελληνισμού).

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα: του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, τoυ Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλακοπής, του Συλλόγου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Τούμπας «Κύκλος & βήματα» και βέβαια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια.

Η Γιορτή του Τσίπουρου Τερπνής αποτελεί πλέον θεσμό που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά και τους φίλους, γιατί δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσετε δωρεάν το φημισμένο τσίπουρο και ελιές που παράγονται στην Τερπνή Σερρών , να γευτείτε τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες, που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν οι γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης, να απολαύσετε τα υπέροχα χορευτικά συγκροτήματα και να χορέψετε μαζί τους.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top