Δήμος Σερρών : Καμπάνια αφύπνισης «Καθαρή Εβδομάδα»,

38b583516eb5c2e3d4af5ae22c6d48cf_L.jpg

Ο Δήμος Σερρών συμμετέχει στην καμπάνια αφύπνισης «Καθαρή Εβδομάδα», την οποία υλοποιεί για δεύτερη χρονιά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) με τη στήριξη της εταιρείας Kärcher Greece προς τιμήν των ανθρώπων της καθαριότητας από 26 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, στις Σέρρες την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 στις 8:30 το βράδυ στην Πλατεία Κρονίου ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης θα ανάψει την κίτρινη καρδιά της καμπάνιας, σήμα κατατεθέν της δράσης συμβολίζοντας την ευγνωμοσύνη και το σεβασμό σε όσους ασκούν το επάγγελμα της καθαριότητας.

Παράλληλα, στην Πλατεία Κρονίου θα βρίσκεται και ο Σερραίος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος είναι ο πρεσβευτής της πρωτοβουλίας και θα καλέσει τους ακολούθους του να πουν το δικό τους «Ευχαριστώ» στους ανθρώπους της καθαριότητας μέσα από το site της πρωτοβουλίας katharievdomada.gr πατώντας στη μεγάλη κίτρινη καρδιά!

Οι Σέρρες είναι μία από τις τρεις πόλεις που θα ταξιδέψει και θα ανάψει η κίτρινη καρδιά της καμπάνιας «Καθαρή Εβδομάδα».

Συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία θα ξεκινήσει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στο κέντρο του Πειραιά, στο Δημοτικό Θέατρο, όπου θα φωταγωγηθεί η πρώτη κίτρινη καρδιά της καμπάνιας, η δεύτερη καρδιά θα ανάψει στην Πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη και η τρίτη στην Πλατεία Κρονίου στις Σέρρες.

Για την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και τον Δήμο Σερρών η αναγνώριση της συνεισφοράς των ανθρώπων της καθαριότητας και η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το τεράστιο έργο που επιτελούν αποτελούν αξία προτεραιότητας.

Η Kärcher Greece, εδώ και 30 χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα, στέκεται αρωγός σε πρωτοβουλίες που προάγουν την ποιότητα της ζωής και εκφράζει με τον δικό της τρόπο το «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που δίνουν τη μάχη να είναι οι χώροι που κυκλοφορούμε καθαροί.

Κατά τη διάρκεια της «Καθαρής Εβδομάδας» θα πραγματοποιηθεί και φωταγώγηση κεντρικών σημείων της κάθε πόλης με κίτρινο χρώμα σε Δήμους όλης της χώρας στοχεύοντας στην επίτευξη του μεγαλύτερου συμβολικού «ευχαριστώ» που έχει ειπωθεί προς τους ανθρώπους της καθαριότητας και στην υπενθύμιση αυτής της απλής μα τόσο σημαντικής χειρονομίας.

Μπείτε και εσείς στο katharievdomada.gr και πείτε το δικό σας «ευχαριστώ».

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top