Η απάντηση της ΔΕΥΑΣ στο INFOSERRES

deya_serron_aftodioikisi-1-1.jpg

Απάντηση στην ανάρτηση του INFOSERRES ΔΕΥΑ Σερρών . 880 ευρώ για την ατομική ένδυση των εργαζομένων .Δίνει η  διοίκηση της ΔΕΥΑΣ διαψευδοντάς οτι η δαπάνη  για τον κάθε εργαζόμενο αγγίζει το ποσό των 880,70 . Αφού όπως αναφέρει το ποσό των 884,5 ευρώ αφορά την αγορά υποδημάτων για τους 58 εργατοτεχνίτες .Εμεις θα περιμένουμε από την διοίκηση της ΔΕΥΑΣ να μας εξηγήσει   την προκυρηξη για την προμήθεια ειδών ένδυσης ατομικής προστασίας .Σύμφωνα με την οποία υπάρχει προυπολογισμός 44.000 πλέον ΦΠΑ και στην οποία αναφέρεται 

ΟΜΑΔΑ Α  ΕΝΔΥΣΗ   ΠΟΣΟ  735,83€

ΟΜΑΔΑ Β ΥΠΟΔΗΣΗ    ΠΟΣΟ 144,87€

ΟΜΑΔΑ Α+Β       ΠΟΣΟ   880,70€

Το ποσό των 880 ,70 ευρώ για ρούχα και παπούτσια  αναφέρεται στον κάθε εργαζόμενο ??? . Σε ομάδα εργαζομένων ???  Ποιο θα είναι το ποσό που θα δαπανηθεί για κάθε εργαζόμενο φέτος ??

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ 

Απάντηση σε ανάρτηση

Είδη ένδυσης προσωπικού ΔΕΥΑ Σερρών

Η ανάρτησή σας που αφορά τα είδη ένδυσης του προσωπικού της ΔΕΥΑ Σερρών δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα διότι συγχέετε την προμήθεια προϋπολογισμού 44.035 ευρώ πλέον ΦΠΑ για είδη ένδυσης και υπόδησης που χορηγούνται σε όλο το προσωπικό (88 άτομα) με την προμήθεια 58 ζευγαριών υποδημάτων ασφαλείας για το εργατοτεχνικό προσωπικό συνολικού προϋπολογισμού 884,50 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Προς ενημέρωσή σας υπογραμμίζω ότι δεν υπάρχει καμία δικαστική απόφαση που να δικαιώνει τους εργαζόμενους.

Με εκτίμηση

Κων/νος Χασαπίδης

Πρόεδρος ΔΕΥΑ Σερρών

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top