Η Αραμπατζή της ΝΔ αποκαλύπτει τι της είπε κρυφά στο τηλέφωνο ο υπουργός Πετρόπουλος

-λήψης-3.jpg

Σε πρωτοφανή καταγγελία κατά του υφυπουργού Τάσου Πετροπούλου προχώρησε σήμερα η βουλευτής της νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραμπατζή.

Ενώ είχε προγραμματιστεί να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση της για την σύνταξη των αγροτών Ο κ.Πετρόπουλος επικαλέστηκε φόρτο εργασίας και δεν εμφανίστηκε στη Βουλή . Ωστόσο η κυρία Αραμπατζή ζήτησε το λόγο από τον προεδρεύοντα Δημήτρη Κρεμαστινό και αναφέρθηκε σε χθεσινό διάλογο που είχε με τον κ.Πετρόπουλο καταγγέλλοντάς τον: «Χθες ανερυθρίαστα σε συνομιλία που είχα μαζί του μου δήλωσε ότι δεν θα έρθει ποτέ να απαντήσει στην ερώτηση μου γιατί όπως μου είπε έχει απαντήσει σε συναφή ερώτηση αλλού βουλευτή.Και σα να μην έφτανε αυτό μου πρόσθεσε ότι έχει πολλές δουλειές πιο σημαντικές να κάνει από το να άπαντα συνέχεια τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις».

Η κυρία Αραμπατζή σχολιάζοντας την συμπεριφορά του κ.Πετροπούλου μίλησε για Υποβάθμιση του κοινοβουλευτικού ελέγχου και προσβολή του κοινοβουλίου που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και πρόσθεσε ότι η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη, αλαζονική και εξόχως αντικοινοβουλευτική.

Αποστάσεις από τον κ.Πετρόπουλο κράτησε και ο Δημήτρης Κρεμαστινός λέγοντας πως δεν Προβλέπεται όταν ένας υπουργός απαντά σε ερώτηση ενός βουλευτή να μην απαντά και σε άλλου όταν το θέμα είναι συναφές.

http://thecaller.gr/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top