Δήμος Σερρών . Να επέμβει ο εισαγγελέας για το πάρκο περιβαλλοντικής αγωγής

d4f03039.jpg

Εικόνες εγκατάλειψης κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες των δύο Σερραικών τηλεοπτικών σταθμών στο πάρκο περιβαλλοντικής αγωγής του δήμου Σερρών στο Ρέμα του Αγίου Γεωργίου . Για την ενημέρωση σας το έργο κόστισε 230.868,05 €. . Παραλήφθηκε από τον δήμο τον Αύγουστο του 2013 με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στις 28-8-2013 το οποίο ενέκρινε το πρωτόκολλο παραλαβής .

Επειδή ακούσαμε από τον δήμαρχο κ Αγγελίδη να αναφέρει προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις εικόνες εγκατάλειψης και βανδαλισμού οτι ο δήμος δεν μπορεί να φυλάει το πάρκο . Του θυμίζουμε οτι σύμφωνα με το Σχέδιο Κανονισµού Οργάνωσης και Λειτουργίας του Πάρκου Περιβαλλοντικής Αγωγής που ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο .στις 10 Ιουλίου 2013 
<< ο ∆ήµος Σερρών αναλαµβάνει την Συντήρηση, λειτουργία, ανανέωση και περαιτέρω ανάπτυξη του Πάρκου σύµφωνα µε τις αρχές της βιώσιµης και αειφόρου ανάπτυξης.>>
 
Επομένως κ δήμαρχε η ο δήμος δεν φρόντισε να πράξει όσα προβλέπονται για την φύλαξη ,συντήρηση και λειτουργία του πάρκου .
Η οι υπάλληλοι που ορίστηκαν για να πράττουν όσα αναφέρονται αμέλησαν .
Είτε το ένα είτε το άλλο υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν γιατί δεν πιστεύουμε αν κάποιος ξόδευε 230 χιλιάδες ευρώ από την τσέπη του για να φτιάξει ένα έργο θα το παρατούσε στην τύχη του ισχυριζόμενος οτι δεν μπορεί να το συντηρήσει .
Περιμένουμε την αντίδραση των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης η οποίοι δεν πρέπει να αρκεστούν στις γνωστές τετριμμένες δηλώσεις αλλά να πράξουν αυτά που πρέπει για την απόδοση ευθυνών .
 
 ΥΓ .Μην ακούσω το γνωστό έλα μωρε χρήματα από ευρωπαικο πρόγραμμα ήταν να τα αφήναμε να πάνε χαμένα 

 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top