Κάνουν υπερωρίες στο γραφείο της Μαρίας Κόλλια

14s23market-thumb-large.jpg

Πολύ δουλειά αναμένεται να πέσει στο γραφείο της υπουργού Μακεδονιας Θράκης κ Κόλλια αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού . Πως να εξηγηθεί διαφορετικά οτι η υπουργός  υπέγραψε απόφαση για την καταβολή υπερωριών από 21/7 εως 31/7 για τους συνεργάτες της .

Όπως αναφέρεται στην απόφαση υπάρχει  ανάγκη συγκρότησης συνεργείου υπερωριακής εργασίας και εργασίας κατά τις Κυριακές-εξαιρέσιμες ημέρες και νυκτερινές ώρες για την αντιμετώπιση εποχικών, έκτακτων ή επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών του Πολιτικού Γραφείου της .

Συγκροτούμε συνεργείo προσφοράς υπερωριακής εργασίας απογευματινών ωρών, νυκτερινής εργασία εργάσιμων ημερών και εργασίας κατά τις Κυριακές- εξαιρέσιμες ημέρες, του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου, των μετακλητών, απεσπασμένων και ειδικών συνεργατών, που καλύπτουν οργανικές θέσεις στο Πολιτικό Γραφείο της Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για το χρονικό διάστημα από 21/07/2016 μέχρι 31/07/2016 για την αντιμετώπιση εκτάκτων και επειγουσών υπηρεσιακών θεμάτων του πολιτικού γραφείου, εισηγήσεων, υπηρεσιακών συναντήσεων και συνεργασιών με άλλα Υπουργεία και Υπηρεσίες, συνεπικούρου της Υφυπουργού σε θέματα αρμοδιότητας. 

ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 

Μοιραστείτε το

One thought on “Κάνουν υπερωρίες στο γραφείο της Μαρίας Κόλλια”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top