Πέτρος Λυμπερίδης: Δεν είναι όλα αριθμοί, κύριοι του ΕΟΠΥΥ, υπάρχουν και οι άνθρωποι!

e23010d1a681f809fc9936dd3d17c27e_L.jpg

Μεγάλη δυσαρέσκεια προκαλεί στους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ φυσικοθεραπευτές, η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ για επιτυχή εκκαθάριση με δειγματοληπτικό έλεγχο των μηνών Ιανουαρίου Φεβρουαρίου.

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ) Πέτρο Λυμπερίδη:

 

”Επειδή εκτός από τα νούμερα και τους αριθμούς υπάρχουν και οι άνθρωποι- Έλληνες φορολογούμενοι που με δυσκολία διασφαλίζουν τα των υποχρεώσεων (εφορία, ταμεία, τράπεζες κλπ) καλό θα είναι ο ΕΟΠΥΥ να μην θεωρεί ότι είναι όλα καλά.

Η υπόσχεση για πληρωμή και του Μαρτίου μέχρι τέλος Ιουλίου ήταν ένα όνειρο, υπάρχουν ακόμη αρχεία Ιανουαρίου που δεν ανοίγουν παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων, ενώ του Φεβρουαρίου σε κάποιες ΠΕ.ΔΙ αντιστέκονται στο άνοιγμα πεισματικά .Ο ΕΟΠΥΥ συνεχίζει για τυπικές διαδικασίες να κόβει παραπεμπτικά (σε αυτά τα αρχεία που ανοίγουν) ,για λόγους καταχώρησης σε ένα σύστημα ε-δαπυ για το οποίο δεν απαγορεύονταν τίποτε ,δεν υπήρχαν ασφαλιστικές δικλίδες και καταχωρούνταν τα παραπεμπτικά χωρίς πρόβλημα, για να έρχεται τώρα ο ΕΟΠΥΥ να τιμωρεί τους παρόχους- αναδρομικά-που τα εκτέλεσαν, για δικές του παραλήψεις και λάθη.

Αυτοί που προχώρησαν σε ενστάσεις για την εκκαθάριση του Ιανουαρίου είναι άγνωστο πότε θα πληρωθούν.

Καθημερινά δημιουργούνται καινούργια προβλήματα με τις εκκαθαρίσεις ,τα σκαναρισμένα παραπεμπτικά δεν μπορούν να σταλούν εξολοκλήρου στις ΠΕ.ΔΙ και ο ΕΟΠΥΥ θεωρεί ότι όλα βαίνουν καλώς.

Λάθος κύριοι

Θα είναι όλα καλά όταν θα πληρώνεται το 100% των παρόχων.

Θα είναι όλα καλά όταν ο ΕΟΠΥΥ θα αναθεωρήσει την τιμωρητική του στάση για τυπικές διαδικαστικές ελλείψεις.

Πίσω από τα νούμερα και τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν για να επιβιώσουν στο δύσκολο οικονομικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδου του 2016”.

http://www.ygeia360.gr/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top