Πανσερραικός . Μπαίνει μπροστά ο Χρήστος Κοράκης

cce94a477aa56af1a6aa275eef48e880_L.jpg
Η έλλειψη διαβεβαιώσεων για την επόμενη ημέρα του Πανσερραϊκού από τους υποψήφιους αγοραστές κάνει φαβορί τον Χρήστο Κοράκη που έχει το 24,4% των μετοχών.
Οι διαβουλεύσεις όλες αυτές τις εβδομάδες με τις προτάσεις για την εξαγορά του Πανσερραϊκού δεν έφεραν αποτέλεσμα και όλα δείχνουν πως απομακρύνεται και η περίπτωση του Βασίλη Καραντινίδη που ήθελε και πάλι να δραστηριοποιηθεί. Τα νέα δεδομένα και ο χρόνος που πιέζει για την εξεύρεση λύσης κάνει πιο εφικτό το σενάριο του να τρέξει την ομάδα ο Χρήστος Κοράκης που ήταν ήδη μέσα στο μετοχικό σχήμα που έτρεχε την ομάδα με την επιστροφή της στην Football League.
Ο επιχειρηματίας από τις Σέρρες έχει εκφράσει τη θέληση να πάρει ρόλο πρωταγωνιστή από “συμπαίκτης” που ήταν στο προηγούμενο σχήμα. Μαζί με τον Χρήστο Κοράκη φαίνεται να συνεχίζει ο Γιώργος Κουρτίδης που κατέχει το 8,74% των μετοχών, αλλά και ο Άκης Τρέντσιος που ήταν ο νομικός σύμβουλος στο προηγούμενο σχήμα και τώρα μάλλον προορίζεται για τη θέση του Προέδρου στο νέο συμβούλιο της ΠΑΕ.
Η οριστικοποίηση των εξελίξεων αναμένεται να καθοριστεί στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας (1/8). Η συνεδρίαση δεν ολοκληρώθηκε τελικά την Παρασκευή, αφού χρειαζόταν και άλλος χρόνος ώστε να γίνουν απαραίτητες διεργασίες. Πάντως, ο Χρήστος Κοράκης, αναμένεται να κρατήσει τον βασικό κορμό των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ενώ κανείς από τους ξένους παίκτες που ήταν την περασμένη σεζόν στον Πανσερραϊκό δεν αναμένεται να συνεχίσει.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top