Ζεσταίνει μηχανές ο Μιχάλης Τζελέπης

-Τζελέπης-2010.jpg

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν Σερρών κ Μιχάλη Τζελέπη ο οποίος μπήκε <<δυνατά >> στην νέα κοινοβουλευτική του θητεία .Με ερώτηση του φέρνει στην βουλή τι άλλο το θέμα των αποζημιώσεων των αγροτών που επλήγησαν απ΄πο τις πλημμύρες του Μαρτίου .Επίσης αυτό που  θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το ερώτημα που θέτει στον αρμόδιο υπουργό για την καθυστέρηση που σημειώθηκε στην έναρξη των εργασιών για την αποκατάσταση των ρηγμάτων στα αναχώματα του Στρυμόνα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μ. ΤΖΕΛΕΠΗ

Θέμα: Ερώτηση Μ. Τζελέπη για την πληρωμή αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες από την υπερχείλιση του ποταμού Στρυμώνα και έργα αποκατάστασης των αναχωμάτων

 

 

Με την υπ’ αριθμόν 253/14-10-2015 Ερώτηση, διά μέσου του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Βουλής, ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης κατέθεσε τα προβλήματα των πληγέντων αγροτών από την υπερχείλιση του ποταμού Στρυμώνα, ενώ παράλληλα εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον για τα έργα αποκατάστασης των αναχωμάτων.

Ειδικότερα, στην Ερώτησή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλη Αποστόλου, ο κ. Τζελέπης αφού πρώτα εξέθεσε τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την υπερχείλιση του ποταμού Στρυμώνα τον Μάρτιο του 2015 για τους αγρότες, ζήτησε από τον Υπουργό να του απαντήσει πότε θα αποζημιωθούν οι αγρότες των Δήμων Εμ. Παππά, Ν. Ζίχνης και Βισαλτίας, οι οποίοι έχουν σοβαρό, οικονομικό πρόβλημα.

Παράλληλα, ο Βουλευτής, στην Ερώτησή του μετέφερε την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι λόγω των πλημμυρισμένων αγροτεμαχίων τους κινδυνεύουν να αποκλειστούν από τους δικαιούχους της ενιαίας ενίσχυσης. Για τους παραπάνω λόγους, ο κ. Τζελέπης ζήτησε από τον Υπουργό να τον ενημερώσει εάν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες να κριθούν δικαιούχοι της ενιαίας ενίσχυσης και πότε αναμένεται να ανακοινωθεί η τελική απόφαση.

Τέλος, ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ν. Σερρών, απηύθυνε ερώτημα προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αναφορικά με την αποκατάσταση των αναχωμάτων του ποταμού Στρυμώνα και ζήτησε από τον Υπουργό να του γνωστοποιήσει τους λόγους για τους οποίους καθυστερεί η αποκατάσταση και πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί, γιατί είναι ορατός ο κίνδυνος να έχουμε νέες πλημμύρες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ  

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top