ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Σερρών . Σκοράρουμε για τα παιδιά με αυτισμό. Βάλε καλάθι στην ανθρωπιά

18f718ef1de896681f2588eaff2c1f71_XL.jpg

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης της εταιρείας ΠΑΝ. ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε., που συμμετέχει πάνω από 15 χρόνια στις διοργανώσεις του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Παλαιμάχων, Εργαζομένων & Ανέργων Νομού Σερρών, διεισδύει στον πυρήνα και την ουσία του αθλητισμού,που είναι το «ευ αγωνίζεσθαι» και προχωρά σε μια ελπιδοφόρα συνεργασία, με το σύλλογοΓονέων, Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών,΄΄Ηλιαχτίδα΄΄..

΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ και ΠΑΝ.ΜΑΡΚΕΤ΄΄ θα «αγωνιστούν»μαζί την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και το κύπελλο εργαζομένων, «φωτίζοντας» τα πρόσωπα δεκάδων παιδιών, που έχουν ανάγκη από ένα υγιές περιβάλλον,προκειμένου να ξεπεράσουν τις δυσκολίες του αυτιστικού φάσματος και να ενταχθούν ισότιμα στον κοινωνικό ιστό της περιοχή μας.

Με το κοινωνικό μήνυμα ΄΄Σκοράρουμε για τα παιδιά με αυτισμό. Βάλε καλάθι στην ανθρωπιά.΄΄Ηομάδα της ΠΑΝ.ΜΑΡΚΕΤ θα παίξει φέτος, μπάσκετ ανθρωπιάς, συνεισφέροντας οικονομικά,όλη την χρονιά στον σύλλογο «Ηλιαχτίδα»με τους έξης τρόπους:

1# Όσους πόντους πετυχαίνει η ομάδα της ΠΑΝ.ΜΑΡΚΕΤ στους φετινούς της αγώνες, θα ισούνται με ένα ευρώ (€) και θα αποδίδονται στον σύλλογο ΄΄Ηλιαχτίδα΄΄.

2# Κατά την διάρκεια των αγώνων της ΠΑΝ.ΜΑΡΚΕΤ θα τοποθετείται στο γήπεδο «καλάθι-αγάπης» και όσοι από τους αγωνιζομένους της αντίπαλης ομάδας ή τους θεατές το επιθυμεί, μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στην ΄΄Ηλιαχτιδα΄΄.

Η αθλητική ιστοσελίδαwww.serressport.grθα συνδράμει στον τομέα της επικοινωνίας, αυτής της φιλανθρωπικής καμπάνιας, δημιουργώντας ένα διαδικτυακό «challenge», προκειμένου να προκαλέσουμε «κύματα ανθρωπιάς», ευαισθητοποιώντας, όσους περισσότερους φορείς γίνεται, υπέρ του συλλόγου ΄΄Ηλιαχτίδα΄΄, που φροντίζει για τα παιδιά με αυτισμό στο νομό Σερρών.

Η «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» έχει την ανάγκη στήριξης όλων μας. Για να συνεχίζει να δίνει φως και κυρίως …. ΕΛΠΙΔΑ. Για όσους ενδιαφέρονται πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 2321045817 ή 6948255701, 6997140260 , 6973774891.http://www.iliaxtidaserres.gr/Email: iliahtida-aut@gmail.com

Μοιραστείτε το

One thought on “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Σερρών . Σκοράρουμε για τα παιδιά με αυτισμό. Βάλε καλάθι στην ανθρωπιά”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top