Στο Κιλκίς ο Μιχάλης Τζελέπης

Στο Κιλκίς βρέθηκε ο Υπεύθυνος ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξη Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης

Η Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς πραγματοποίησε εκδήλωση την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς με κεντρικό ομιλητή τον Υπεύθυνο ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξη Ν. Σερρών, κ. Μιχάλη Τζελέπη με θέμα τις «τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις επιπτώσεις στον Αγροτικό τομέα».

Ο Υπεύθυνος ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Μιχάλης Τζελεπης αναφέρθηκε εκτενώς στη φορομπηχτική πολιτική του Τρίτου και αχρείαστου μνημονίου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που «φέρνει φαρδιά πλατιά την υπογραφή Τσίπρα Καμμένο διώχνει κάθε επενδυτή από την Χώρα μαζί με πολλές χιλιάδες Ελλήνων στο εξωτερικό ενώ καταλύει κάθε έννοια Ανεξάρτητης Αρχής». Όσον αφορά τις επιπτώσεις στον Αγροτικό τομέα επισήμανε χαρακτηριστικά το ασφαλιστικό των Αγροτών σε σχέση πάντα με την διασύνδεσή του με την εισφοροεισπρακτική και φοροεισπρακτική πολιτική που ακολουθεί η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι σαν λέμε «Αγρότη στα παίρνω όλα».      

Η διαχειριστική ανεπάρκεια της Συγκυβέρνησης  τείνει να αποτελειώσει τον αγροτικό χώρο.

Επίσης, ο κ. Τζελέπης αναφέρθηκε και στην νέα ΚΑΠ η οποία όπως τόνισε: «σε λίγο θα φαντάζει κενό χαρτί από την έλλειψη σχεδιασμού και στρατηγικής από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Τέλος, κλείνοντας την τοποθέτηση του ο Βουλευτής δήλωσε ότι: «θα ήθελα να είμαι αισιόδοξος και να σας έφερνα μέσα στην αίθουσα αυτή κάποιο μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας…Δυστυχώς, η καθημερινότητα και ο τρόπος που λειτουργεί αυτή η Κυβέρνηση εξαλείφει κάθε στίγμα αισιοδοξίας και προοπτικής. Παρόλα αυτά προερχόμενος από τον αγροτικό χώρο  και με πλήρη επίγνωση των πραγματικών προβλημάτων του δεσμεύομαι ότι  θα ασκώ καθημερινά πιέσεις προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προκειμένου να αποφευχθεί η ολοσχερής καταστροφή».

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top