Γρηγόρης Θωματίκος . ΜΑΥΡΟ στο «μαύρο»!

grigoris161026.jpg

Συνήθως, μια κυβέρνηση μπαίνει -ή δεν μπαίνει- σε περιπέτειες από την κριτική των media. Στην Ελλάδα, η τωρινή κυβέρνηση έχει μπει σε περιπέτειες γιατί πήγε να κλείσει τα media. Αυτό ήταν ουσιαστικά το εγχείρημα κι αποδεικνύεται πανεύκολα. Κλείνοντας π.χ. το MEGA, τον ALPHA και το STAR, ρίχνεις «μαύρο» στην τηλεοπτική πηγή ενημέρωσης – ψυχαγωγίας του 80% περίπου των Ελλήνων.

Και δεν το επιχειρείς επειδή είσαι μάγκας και χρωστάνε ή είναι παράνομοι, στήνεις νόμο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ! Για να ρίξεις ΜΑΥΡΟ πιο σκληρό και πιο αντιλαϊκό και πιο αντιδημοκρατικό από το φασιστικό ΜΑΥΡΟ που έριξαν στην ΕΡΤ οι προηγούμενοι.

Προφανώς, θες να ξαναμοιράσεις την «τράπουλα» και αλλάζεις την «πίτα» με εγγυητές τους μεγαλομετόχους του προφανώς πεντακάθαρου, ελληνικού ποδοσφαίρου. Μέχρι χθες, αυτοί ήταν «υπερθεματιστές», αυτοί θα παίρναν τις άδειες.

Από σήμερα, τα δεδομένα αλλάζουν και η «σιγουριά των 90 ημερών» που θα ήταν αρκετές για να πέσει το μαύρο στα περισσότερα κανάλια και να μείνουν χωρίς δουλειά χιλιάδες ιδιωτικοί υπάλληλοι (!), πάει περίπατο.

Το απεφάνθη το Συμβούλιο της Επικρατείας κι έβαλε τέλος, μια και καλή, στο πιο κακόγουστο σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης.

Υ.Γ.: Άδειες πρέπει να δοθούν, να μπει τάξη, όχι όμως όπου γουστάρει ο καθένας και γιατί… έτσι.

ALLANEA

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top