Καλαμαριά -Απόλλων Παραλιμνίου . Υπό το βλέμμα των προσφυγόπουλων

OYwiabd8lPpmSv7aKHY3.jpg
Στην Καλαμαρια ταξιδεύει ο Απόλλων Παραλιμνίου , όπου θα αντιμετωπίσει τον φιλόδοξο και πρωτοπόρο Απόλλωνα .Ο Πασχάλης Μπαϊραμίδης από το σύνδεσμο Κοζάνης, θα σφυρίξει το παιχνίδι του Απόλλωνα Παραλιμνίου, 
 Το δελτίο Τύπου του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρει:

 

«Ύστερα από πρόταση που έγινε στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα  του Απόλλωνα από την ΑΡΣΙΣ (μη κυβερνητική οργάνωση που δραστηριοποιείται από το 1992 για την υποστήριξη των παιδιών και των νέων και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους) στον αγώνα της ομάδας μας αυτή την Κυριακή θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο. Το Δελτίο Τύπου από την ΑΡΣΙΣ, αναφέρει σχετικά: Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 με πρωτοβουλία της ΑΡΣΙΣ (www.arsis.gr) και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμαριάς , φιλοξενούμενοι στο Κέντρο Υποδοχής /Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών «Κτήμα Κορδογιάννη» στα Βασιλικά, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ- ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ. Πρόκειται για μια έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης και αποδοχής της τοπικής κοινωνίας απέναντι στους φιλοξενούμενους πρόσφυγες στη χώρα μας. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ σύμβολο του προσφυγικού ποντιακού πληθυσμού δεν μπορεί να απουσιάζει από δράσεις υποστήριξης των προσφύγων.

 

Ως ελάχιστη πράξη κοινωνικής ευθύνης  θα παραχωρήσει είκοσι πέντε  εισιτήρια υπέρ των προσφύγων που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα. Η ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, προσπαθώντας να συνεισφέρει στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, υλοποιεί μια σειρά από παρεμβάσεις σε καταυλισμούς σε όλη την Ελλάδα. Μια εξ αυτών πραγματοποιείται στο Κέντρο Υποδοχής /Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών «Κτήμα Κορδογιάννη» στα Βασιλικά, όπου στο πλαίσιο του προγράμματος “Support to Refugees in Greece through Integrated Shelter Model  Rapid Mobility Solution” με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Ανθρωπιστική Βοήθεια και της οργάνωσης Arbeiter Samariter Bund, η ΑΡΣΙΣ παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής στήριξης, όπως επίσης και ένα ευρύτερο φάσμα δραστηριοτήτων που αποσκοπούν στη βελτίωση προσφύγων αλλά και στην ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Ισαάκ Ξανθόπουλο , τηλ. 2310526150».

 

Παράλληλα, με απόφαση του ποδοσφαιρικού τμήματος το εισιτήριο στον αγώνα της Κυριακής θα τιμάται μόλις 5 ευρώ. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/12 – 15:00 (1ος όμιλος)
 
ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
 
 
ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ
 
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
 
 
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
 
 
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΝΑΟΥΣΑ
 
 
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ
 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ – ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ
 
 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top