Με το χιονοδρομικό του Λαιλιά τι γίνεται ??? Εναρξη για το χιονοδρομικό στο Φαλακρό 3.500 επισκέπτες

lailias_1-750x273.jpg

Είναι οι συγκρίσεις που σε κάνουν να διαπιστώνεις οτι ζούμε ίσως στον χειρότερο νομό της Ελλάδος . Λόγια και βαρύγδουπες ανακοινώσεις και αποτέλεσμα μηδέν στο πηλίκον .Την ώρα που το χιονοδρομικό κέντρο του Λαιλια ρημάζει.Στην διπλανή Δράμα   η αντιπεριφέρεια προχώρησε σε μια σειρά παρεμβάσεων στους δρόμους που οδηγούν στο χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρου ,βελτίωσε τις υποδομές του κέντρου και έκανε θελτικότερη την τιμολογιακή πολιτική .Αποτέλεσμα το τριήμερο 16-17-18  <<βούλιαξε >> από κόσμο .. Μάλιστα για την φετινή περίοδο στοχεύουν στον διπλασιασμό των 45.000 επισκεπτών που βρέθηκαν πέρσι στο κέντρο . Στον Λαιλια πόσοι ήρθαν  ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΠΕΜΠΕ

Περισσότερα από 3.500 άτομα ανηφόρισαν στο χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού όρους, για να το επισκεφτούν και να συμμετάσχουν στις τριήμερες εκδηλώσεις (16,17,18 Δεκεμβρίου), που σηματοδότησαν την έναρξη της λειτουργίας.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη. Όπως είπε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM“, το χιονοδρομικό κέντρο είχε απαξιωθεί τα τελευταία χρόνια αλλά τώρα μπαίνει σε μια δυναμική τροχιά.

«Ήταν ένα πολύ επιτυχημένο τριήμερο, γεμάτο μουσική, χορό, διάφορες δραστηριότητες -εκτός από το σκι- όπως ιππασία, τοξοβολία, όλα με δωρεάν συμμετοχή στο πλαίσιο του εορταστικού ανοίγματος του κέντρου», είπε ο κ. Πατακάκης.

«Ο κόσμος το αγκάλιασε, ειδικά οι νέοι κι εμείς καταφέραμε να ξεπεράσουμε ένα σωρό εμπόδια και δυσκολίες», πρόσθεσε.

Το χιονοδρομικό κέντρο βελτίωσε τις υποδομές του και τους δρόμους που οδηγούν σε αυτό, για να είναι ασφαλής η πρόσβαση των επισκεπτών ενώ, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, σχεδίασαν πολύ προσεκτικά την τιμολογιακή πολιτική.

Ο αντιπεριφερειάρχης είπε ακόμη ότι φέτος, μετά από 16 χρόνια, το χιονοδρομικό κέντρο κατάφερε να πάρει άδεια λειτουργίας και πιστοποιημένο σήμα από το υπουργείο Τουρισμού.

Υπάρχουν κι άλλοι πολλοί λόγοι για να επισκεφτεί κανείς το Φαλακρό όρος, όπως είπε ο κ.Πατακάκης: «το χιονοδρομικό κέντρο βρίσκεται σε απόσταση 45 λεπτών από τη Δράμα, οι δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά είναι δωρεάν και από την κορυφή του διακρίνεται η Σαμοθράκη, το Άγιον Όρος, και η Θάσος».
(AΠΕΜΠΕ)

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top