Π.Ε Σερρών : Πρόγραμμα πρωτοχρονιάς

-λήψης-24.jpg

Την 1η Ιανουαρίου 2017 ημέρα Kυριακή και ώρα 11.00, θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Μεγάλων Ταξιαρχών Δοξολογία για το Νέο Έτος, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας κ.κ. ΘΕΟΛΟΓΟΣ με τη συμμετοχή ολόκληρου του Ιερού Κλήρου της Πόλης.

                          Ώρα 10.45 τέλος προσέλευσης κοινού

                          Ώρα 10.55 τέλος προσέλευσης επισήμων

                          Ώρα 11.00 έναρξη επίσημης Δοξολογίας

Σ’ αυτήν καλούνται να παραβρεθούν:

                                                     Ο  ΛΑΟΣ

Οι Βουλευτές Ν. Σερρών. Ο Πρόεδρος και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών και η Πρόεδρος του Διοικητικού Πρωτοδικείου. Ο Συνταγματάρχης – Διοικητής του 10ου Συντάγματος. Ο Δήμαρχος. Οι πρώην Υπουργοί πολιτικών και υπηρεσιακών Κυβερνήσεων κοινοβουλευτικών περιόδων.

            Ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών. Οι Πρωτοδίκες και Πρωτοδίκες του Διοικητικού Πρωτοδικείου. Τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου. Οι Προϊστάμενοι Υπηρεσιών Περ. Ενοτ. Σερρών και λοιπών Δημοσίων Υπηρεσιών. Οι Ειρηνοδίκες και Πταισματοδίκες κατά ιεραρχική τάξη. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι εκπρόσωποι των Πολιτικών Κομμάτων. Οι Πρόεδροι και τα μέλη Δ.Σ. των Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμών, Τραπεζών. Ο Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου. Οι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος κατά ιεραρχική τάξη. Ο Πρόεδρος της Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών. Οι Πρόεδροι Αναπηρικών και Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και Ενώσεων Εθνικής Αντίστασης. Οι Πρόεδροι Επιστημονικών Οργανώσεων. Οι Εκπρόσωποι του Τύπου. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου και ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου. Οι Πρόεδροι Επαγγελματικών Οργανώσεων. Ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν.Σερρών και οι Πρόεδροι των Εργατικών Οργανώσεων. Ο Πρόεδρος της Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών. Οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών των Αγροτικών Συλλόγων. Οι Πρόεδροι Πολιτιστικών Οργανώσεων και των άλλων Σωματείων και Συλλόγων.

            Μετά τη Δοξολογία θα γίνει ανταλλαγή ευχών στο Διοικητήριο από 11.30 έως 12.30.

            Τελετάρχη ορίζουμε τον κ. Πασχάλη Ροϊδη, υπάλληλο της Π.Ε. Σερρών.

                                                                              Σέρρες 14  Δεκεμβρίου  2016

                                                                       Ο  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

  

                                                                                ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top