¨¨Ευλογία ¨¨το χιόνι για τον Ν Σερρών

xioni.jpg

Θα μεταφέρουμε την άποψη αναγνώστη ο οποίος κόντρα στις γκρίνιες και τα παράπονα για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την έντονη χιονόπτωση που χτύπησε όλο τον Ν Σερρών . Βλέπει τα πράγματα από την θετική τους πλευρά .

Το πολύ χιόνι που έπεσε μόνο ως ευλογία μπορεί να είναι για όλη την περιφερειακή ενότητα Σερρών και μάλιστα αν ήταν περισσότερο θα ήταν καλύτερα.

Ο υδροφόρος ορίζοντας σε όλο τον Ν Σερρών είναι στο ¨¨κόκκινο ¨¨ αφού η παρατεταμένη ανομβρία έχει στερέψει τις πηγές και την άνοιξη σε πολλές περιοχές θα λέγαμε το νερό νεράκι . Επίσης η εισροή νέων υδάτων ανανεώνει τα υπάρχοντα αποθέματα νερού . Αφού σε αρκετές περιπτώσεις οι γεωτρήσεις κατεβαίνουν ακόμη πιο βαθιά ώστε να βρουν νερό .

Ευλογία και για τους γεωργούς αφού η γη είναι διψασμένη και πολλές καλλιέργειες ακόμη δεν έχουν φυτρώσει αφού το έδαφος δεν είχε την απαραίτητη υγρασία που χρειάζονται οι σπόροι προκειμένου να φυτρώσουν . Επίσης σε λίγο καιρό αρχίζει οι σπορά και των ανοιξιάτικων καλλιεργειών οπότε το νερό είναι καλοδεχούμενο. 

Μια διαφορετική άποψη που βλέπει τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top