Δήμος Σερρών . Ηλικιωμένος στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα σκύλου

1450739251291411127.png

Σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ηλικιωμένος κάτοικος από τον Προβατά μετά από επίθεση που φέρεται να δέχθηκε από σκύλο στην είσοδο του χωριού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού στον Πασχάλη Μαντζαρίδη, ο συνταξιούχος κάτοικος του Προβατά περνώντας το σημείο όπου βρίσκεται το παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής δέχθηκε δαγκώματα από σκύλο στο πόδι του με αποτέλεσμα να πέσει κάτω αιμόφυρτος. Μάλιστα, οι ίδιες μαρτυρίες σημειώνουν ότι ο άτυχος άντρας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Δίκτυο Τηλεόραση ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Προβατά Γιώργος Νικήτας επιβεβαίωσε το περιστατικό, τονίζοντας ότι σημειώθηκε έξω από τον Προβατά, ότι δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για δεσποζόμενο ή αδέσποτο σκυλί και πως, ευτυχώς, ο ηλικιωμένος άντρας είναι σχετικά καλά στην υγεία του.

Δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι που υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά είναι μεγάλο στην περιοχή. Πάντως, ο κ. Νικήτας σημειώνει ότι το πρόβλημα είναι πιο έντονο τους θερινούς μήνες, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές προς όλους αυτούς που, όπως είπε, παρατούν τα σκυλιά στο δρόμο.

http://diktyotv.gr/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top