Ιορδάνης Ξανθόπουλος . Διαβάστε γιατί οι Δραμινοί και οι Καβαλιώτες δεν «γουστάρουν» τους Σερραίους !

unnamed-7.jpg

Επιτέλους και μια είδηση για τη συντήρηση του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου σε όλο το Νομό Σερρών. Επιτέλους, θα «μυρίσει» άσφαλτος στους κακοτράχαλους δρόμους και θα επουλωθούν οι πληγές από την πολυχρησία και το χρόνο.

Συνήφθη λοιπόν σύμβαση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών και του αναδόχου για «συντήρηση» της εθνικής και επαρχιακής οδοποιίας. Μην φανταστείτε μεγάλα και σπουδαία πράγματα. Όπως τις πάλαι ποτέ εποχές, που ήταν «παιχνιδάκι» για τους Νομάρχες, τους Δημάρχους και τους Προέδρους Κοινοτήτων να κάνουν ασφαλτοστρώσεις. Μπαλώματα θα γίνουν, τρύπες θα κλείσουν, διαγραμμίσεις θα γίνουν, τέλος πάντων ένα «μερεμέτι» θα κάνουν στο κακό χάλι, που όντως έχουν οι δρόμοι της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Αλλά και με αυτά τα «μερεμέτια» φτάσαμε να χαιρόμαστε, να ευχαριστούμε (άραγε ποιους) για την αποκατάσταση των ζημιών στους επιβαρυμένους δρόμους μας με την ελπίδα ότι θα βελτιωθεί η μετακίνηση των πολιτών.

Και κάτι ακόμη για την «περηφάνια» μας! Να κλείσουμε τα στόματα των ιθυνόντων των γειτονικών Νομών (Δράμας – Καβάλας) που σε κάθε τους αναφορά δεν παύουν να επαινούν το δικό τους οδικό δίκτυο, το οποίο κατάφεραν και μέσα στην κρίση να το διατηρήσουν σε «καλούτσικη» κατάσταση και να κατηγορούν ανοιχτά τους Σερραίους για . . . ολιγωρία.

Περιμένουμε λοιπόν να αρχίσουν οι εργασίες για να αποκατασταθούν τα κατεστραμμένα κομμάτια. Και τα ταξίδια μας να γίνουν και πάλι χωρίς το φόβο της «παγίδας», που όλοι σχεδόν κάποια στιγμή έχουμε νιώσει.

Κείμενο : Ιορδάνης Ξανθόπουλος  –   Δημοσ/φος  /  Φιλόλογος

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top