Σέρρες . Εκλογές 2015 ( αποτελέσματα -σταυροί υποψηφίων )

-λήψης-1-13.jpg

Σαν σήμερα 25 Ιανουαρίου 2015 διεξάγονται εθνικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ να κερδίζει τις εκλογές . Στον Ν Σερρών  η ΝΔ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα παρουσιάζοντας πτώση σε σχέση με τις εκλογές του 2012 πτώση 3% . Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταγράψει άνοδο 10 και πλέον μονάδων . Στις βουλευτικές έδρες . Η ΝΔ θα απωλέσει μια έδρα με δύο αλλαγές προσώπων . Αφού δεν επανεκλέγονται Θεόφιλος Λεονταρίδης και Μενέλαος Βλάχβεης . Ο Κώστας Καραμανλής θα κόψει πρώτος το νήμα της μάχης του σταυρού με την Φωτεινή Αραμπατζή να είναι δευτερή.

Μεγάλος χαμένος στις βουλευτικές έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ αφού μετά από ένα ολονύχτιο θρίλερ θα εκλεγεί μόνο η Αφροδίτη Σταμπουλή ( κάποια στιγμή αργά το βράδυ η κατανομή του υπουργείου έδινε 4 έδρες στον ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρρες ).

Την έδρα που θα χάσει η ΝΔ θα κερδίσει το ΠΟΤΑΜΙ με τον Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου να την κερδίζει από τον Κώστα Αβδελά για 248 σταυρούς .

ΟΙ ΑΝΕΛ και η Μαρία Κόλλια θα κρατήσουν την βουλευτική έδρα , όπως επίσης και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος για την Χρυσή Αυγή .

Μεγάλος χαμένος της μάχης του σταυρού ο Μιχάλης Τζελέπης ο οποίος ξημερώματα θα χάσει την βουλευτική έδρα θύμα της καραμπόλας του εκλογικού συστήματος 

 

 

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΕΛ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top