ΧΥΤΑ Παλαιοκάστρου . Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα των απολυμένων συμβασιούχων

7c00b430024bf36387ea9801bebc2904_XL.jpg

Εκδικάστηκαν σήμερα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι 72 απολυμένοι συμβασιούχοι του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας ζητώντας την ανάκληση των απολύσεων τους, με την απόφαση να αναμένεται σε 1,5- 2 μήνες.

Παράλληλα όπως αναφέρει το stokokkino.gr, αρνητική ήταν η απόφαση και στη νέα αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν οι απολυμένοι προκειμένου να παραμείνουν στις θέσεις τους έως την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, οι απολυμένοι έδωσαν το παρών μαζί με μέλη των οικογενειών τους στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, ενώ ο Φορέας εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Όπως αναφέρει το stokokkino.gr, σήμερα η πλευρά των εργαζομένων κατέθεσε εκ νέου αίτηση προσωρινής διαταγής προκειμένου να παραμείνουν στις θέσεις τους έως την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων. Η απόφαση ωστόσο που έγινε γνωστή αργά το μεσημέρι ήταν αρνητική- υπενθυμίζεται πως ανάλογη ήταν η απόφαση και στην πρώτη αίτηση προσωρινής διαταγής που εκδικάστηκε στις 19/12.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top