Σέρρες .Σύλληψη 4μελούς σπείρας για κλοπές αυτοκινήτων και καταστημάτων

de44700395e836e536f9936dfab7cbb2_XL.jpg

Εξακριβώθηκε η δράση 4μελούς σπείρας που δραστηριοποιούνταν στις κλοπές οχημάτων και καταστημάτων στην πόλη των Σερρών

Εξιχνιάστηκαν συνολικά 10 περιπτώσεις κλοπής ή απόπειρα κλοπής ενώ για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν 4 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία/

Για την εγκληματική τους δραστηριότητα, αλλά και για τη διαφυγή τους, χρησιμοποιούσαν κλεμμένα οχήματα τα οποία στη συνέχεια εγκατέλειπαν.

Η λεία τους αγγίζει τις 6.500 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 16 Οκτωβρίου του 2015, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού, διέπρατταν συστηματικά κλοπές οχημάτων και καταστημάτων στην πόλη των Σερρών, με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους.

Δρώντας πάντα τις πρώτες πρωινές ώρες, πήγαιναν στα καταστήματα που επέλεγαν με κλεμμένα οχήματα, τα οποία αφού χρησιμοποιούσαν για την μεταφορά των εμπορευμάτων, αλλά και για την διαφυγή τους, στη συνέχεια τα εγκατέλειπαν.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας έχει προκύψει ότι τα μέλη της σπείρας διέρρηξαν 3 καταστήματα, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά – εμπορεύματα και αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε ένα ακόμη, ενώ αφαίρεσαν συνολικά 6 αυτοκίνητα, τα οποία βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τα εμπορεύματα που αφαίρεσαν από τα καταστήματα, η αξία των οποίων ανέρχεται στις 6.500 ευρώ, τα πουλούσαν σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Πάτροκλος Τζιτζινίκας

thestival.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top