Δήμος Σιντικής : Στις εργασίες της Ιεράς Συνόδου ο Μακάριος

-λήψης-3.jpg

Από την Τρίτη 7 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, θα μεταβεί στην Αθήνα για να συμμετάσχει των εργασιών της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος που  συγκαλείται από 8 έως 9 Μαρτίου.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 6 ώρα το απόγευμα, θα τελέσει τη θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος  Περιστερίου.
Την Παρασκευή το  πρωί 10 Μαρτίου, θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Λιμνοχωρίου.
Την Παρασκευή το απόγευμα  10 Μαρτίου στις 6 ώρα, ο κ. Μακάριος θα τελέσει την ακολουθία των Β’ Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τριάδος. Αργότερα την ίδια μέρα στις 7 η ώρα το απόγευμα, θα τελέσει τους Β’ Χαιρετισμούς στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χειμάρρου.
Τέλος την Κυριακή 12 Μαρτίου  Β’ εβδομάδα των Νηστειών, θα τελέσει  την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Σιδηροκάστρου κατά τη διάρκεια της οποίας θα τελέσει την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Αρχιδιακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως  π. Προκοπίου Κρίβου.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top