ΝΟΔΕ Σερρών : ¨¨Μια του ψεύτη δυο του ψεύτη και η κακιά του ώρα”

-λήψης-2-13-960x540.jpg

Μάρτης γδάρτης και παλουκοκαύτης ….. .  Γάντι  κολλά   αυτή  η ρήση του λαού μας, στην τρέχουσα κατάσταση και στις εξελίξεις, με την δήθεν “ σκληρή διαπραγμάτευση “  για μια ακόμη φορά, της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απέναντι στους θεσμούς !

Σκληρή διαπραγμάτευση που ήδη πριν καν ξεκινήσει ονομάστηκε από την ίδια την κυβέρνηση  ως  “ έντιμος συμβιβασμός “ επίσης για μια ακόμη φορά !

Ένας συμβιβασμός που όπως όλα δείχνουν θα σαρώσει το αφορολόγητο και που εξ αιτίας μιας τέτοιας μείωσης θα παραιτούνταν ο κος Τσακαλώτος !!!

Ένας συμβιβασμός που με την διαφαινόμενη κατάργηση της προσωπικής διαφοράς θα είναι ευθεία επιδρομή στις ήδη κουτσουρεμένες συντάξεις !!!

Ένας συμβιβασμός που θα προβλέπει την λήψη όλων των μέτρων συγκεκριμένα και ψηφισμένα με τα λεγόμενα “αντίμετρα“  να παραπέμπονται στο διηνεκές και μετά την επίτευξη των στόχων, όπως πχ την επίτευξη του πλεονάσματος του 3,5 % !!!

Ας ευχηθούμε λοιπόν να μην χρειαστεί για μια ακόμη φορά “να κάψουν” Μαρτιάτικα αυτή την φορά,  ότι απέμεινε από το καλοκαίρι του 2015 παραδιδόμενοι στους δανειστές με αντάλλαγμα την παραμονή τους στην εξουσία !!!  Και ας μην εμφανιστούν μετά για μια ακόμη φορά κλαύθμωνες μπροστά στον λαό δηλώνοντας  αυταπατώμενοι !!!

Ο θυμόσοφος λαός μας έχει και γι αυτήν την περίπτωση την αντίστοιχη ρήση του σε παράφραση   “μια του ψεύτη δυο του ψεύτη και η κακιά του ώρα”  !!!   Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα για τον λαό μας ….

ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top