Κατεβάζουν ρολά οι Σερραίοι Έμποροι

emporikos_ds.jpg

Θα συμμετέχουν στην απεργία της Πέμπτης 12Νοεμβρίου οι Σερραίοι Έμποροι όπως αποφάσισαν στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ .

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015, ομόφωνα αποφασίσθηκε το εξής:

Συμπαραστεκόμαστε στην Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση όλων των φορέων που θα γίνει την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 με συμμετοχή του συνδικαλιστικού μας φορέα σε όλη την κινητοποίηση της ημέρας, χωρίς να προτείνουμε το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων.

Να τονίσουμε ότι απόφαση της ΕΣΕΕ είναι να προτείνει στους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους να πράξουν ότι αποφασίσουν τα Διοικητικά τους Συμβούλια στηρίζοντας την όποια απόφαση πάρουν  είτε προτείνουν το κλείσιμο των τοπικών αγορών είτε όχι.

Η απόφαση του τριτοβάθμιου οργάνου μας ( ΕΣΕΕ) δεν είναι ξεκάθαρη με καθολικό κλείσιμο όλων των τοπικών αγορών της χώρας, όπως έπραξαν άλλα τριτοβάθμια όργανα.

Είναι γεγονός ότι όλοι οι όμοροι Νομοί αποφάσισαν το ίδιο.

 Κατευθυνθήκαμε ομόφωνα σε αυτή την απόφαση μη θέλοντας να φέρουμε σε δύσκολη θέση τα εμπορικά καταστήματα των Σερρών τα οποία ακολουθούν πάντα τις αποφάσεις μας με συμμετοχή πάνω από 95%. Να επισημάνουμε ότι η αγορά των Σερρών παρέμεινε κλειστή  την Κυριακή 1 Νοεμβρίου μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ θα συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις κινητοποιήσεις της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου 2015 στις συγκεντρώσεις και στην κορυφή της πορείας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top