Ο μυστικός δείπνος πρώην υπουργών με Συριζαίους …και ο Μάρκος Μπόλαρης

bolaris1.jpg

Ӵ飬鼴�ᰯ �󵭥䱟᳧ �ʯ魯⯵륵�򠏬ܤᲠ�ЁӏʮӴ筠�㱡�ܱ꯲ ̰� ,ԥ�砱4 Ϫ�߯�09 (EUROKINISSI/ ԁԉM`̐ϋQǩ

«Φαέθων» είναι το όνομα ενός ουζερί στα Ταμπούρια Πειραιά.
Δεν θεωρείται κοσμικό ουζερί, αλλά έχει ωραίους μεζέδες. Εάν 
κάποιος θέλει να κλείσει ένα ραντεβού εκεί χωρίς πολλοί να τον αντιληφθούν, ο «Φαέθων» είναι το ιδανικό μέρος.
Κάτι τέτοιοι προφανώς θα σκέφτηκαν σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη ορισμένα παλαιά στελέχη του ΠαΣοΚ και έκλεισαν ραντεβού, με κύριο θέμα το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης, με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι βρέθηκαν εκεί οι πρώην άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Λιμανιού, αλλά και πρώην υπουργοί, οι Ι. Διαμαντίδης, Χρ, Φωτίου, Γρ. Νιότης, Γρ. Γουρδομιχάλης (ο οποίος προσήλθε φέροντας μαζί του και έναν… λαγό στιφάδο, τρόπαιο κυνηγού) και ορισμένοι άλλοι για να συναντήσουν τους (πασοκογενείς) πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Μπόλαρη, Θεοδώρα Τζάκρη, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γ. Καπάκη (από τη… συνιστώσα Ν. Κοτζιά) και τον βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ (πρώην βουλευτή ΠαΣοΚ) Θ. Παραστασίδη.
Τώρα θα πείτε ποιοι προσπαθούσαν να μυήσουν ποιους στο δικό τους σχήμα; Ουδείς γνωρίζει. Πάντως αποφάσισαν να βρίσκονται συχνά σε επικοινωνία και να σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις. Συμφώνησαν ότι η δημοκρατική παράταξη που άρχισε από τον Ελ. Βενιζέλο, πέρασε από τον Ανδρέα Παπανδρέου και την 3η του Σεπτέμβρη, έχει συνέχεια και είναι υπεράνω κομμάτων.
Α, να μην το ξεχάσω. Οι συριζαίοι (πρώην πασόκοι) πληροφόρησαν τους (παλαιο)πασόκους ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει ακόμη αποδοχή ανάμεσα στους νέους και διατηρεί μεγάλα ποσοστά δημοφιλίας.

πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top