Γιάννης Μωυσιάδης :Με θάρρος και υπομονή μπορούμε να ξεπεράσουμε τα δικά μας πάθη.

moisiadis-giannis.jpg

Όλοι οι ορθόδοξοι Χριστιανοί βιώνουμε αυτές τις ημέρες το Θείο Δράμα με ευλάβεια και κατάνυξη. Συμμετέχουμε στα Άγια Πάθη και αναμένουμε  την Ανάσταση του Κυρίου, γύρω από το μήνυμα της οποίας θα ενωθούμε για ακόμη μία χρονιά. Πρόκειται για μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης αλλά και περισυλλογής που προκύπτει από τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας.

Η θυσία του Θεανθρώπου έρχεται να μας υπενθυμίσει πως όλα είναι δυνατά όταν έχουμε πίστη και πως με θάρρος και υπομονή μπορούμε να ξεπεράσουμε τα δικά μας πάθη.

Επιπλέον,  η λαμπρή και αισιόδοξη μέρα της Αναστάσεως μας δίνει ελπίδα και παράλληλα αποτελεί μια ευκαιρία να σκεφτούμε που πηγαίνουμε ως κοινωνία και πόσο σημαντικό είναι να λειτουργούμε σε πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας.

Αυτές τις άγιες ημέρες ας μην ξεχάσουμε τον διπλανό μας που έχει ανάγκη. Ας δείξουμε έμπρακτα τη φιλαλληλία μας.  Ας βρούμε έναν απλό τρόπο να φωτίσουμε τις ψυχές αυτών που δοκιμάζονται περισσότερο από εμάς. Κι αυτό ας το κρατήσουμε ως οδηγό μας και όλες τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου.

Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μου χρόνια πολλά!! Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη και ευτυχία!

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top