Σέρρες : Ενημερωτική Εκδήλωση για τις εξαρτήσεις των παιδιών από το Διαδίκτυο και τις κινητές συσκευές

-λήψης-20.jpg

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών (Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων) & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών (Σ.Σ.Ν., ΚΕ.ΣΥ.Π. & ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ), διοργανώνουν  σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών και το Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΟΑΣΙΣ), ενημερωτική εκδήλωση  με θέμα:

“Εξάρτηση από το Διαδίκτυο και τις κινητές συσκευές”

​                                      ​

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017, 19:00

  στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών, αίθουσα “Γ. Καφταντζής”.

 

Η ενημερωτική εκδήλωση έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας (εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές/-τριες),  για τους κινδύνους που απορρέουν από την αλόγιστη και επικίνδυνη ορισμένες φορές χρήση του Διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων, και συγκεκριμένα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, αλλά και τις εφαρμογές που κατεβάζουν τα παιδιά από το Διαδίκτυο και τα Κοινωνικά Δίκτυα.

Προσκεκλημένοι Ομιλητές στην Ημερίδα είναι εξαιρετικοί επιστήμονες από το χώρο της Εκπαίδευσης και της Ιατρικής και συγκεκριμένα οι εξής: 

  • Δρ. Β. Εφόπουλος, Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής, μέλος του Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Δικτύου για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, 
  • Δρ. Β. Νταφούλης, Διευθυντής Παιδοψυχιατρικού Τμήματος Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο και η 
  • κ. Κ. Αθανασίου, Ψυχολόγος, Επιστημονική Συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β΄Παιδιατρικής Κλινικής του Παν/μίου Αθηνών του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», Επιστημονική Υπεύθυνη της ΓραμμήςΣτήριξης Μ.Ε.Υποστηρίζω.​

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top